Neler Yeni

2.El telefon alıcam. Nelere dikkat etmeliyim?

ArdaAykut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Aykut
Arkadaşlar Merhaba, Yeni bir 2. el telefon almayı düşünüyorum. Alırken nelere bakmam lazım. Alacağım telefon redmi note 8 pro 128 e 8. 3200 tl.Değişen falan olup olmadığını nasıl anlarım? Tavsiyelerinizi bekliyorum...

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Arkadaşlar Merhaba, Yeni bir 2. el telefon almayı düşünüyorum. Alırken nelere bakmam lazım. Alacağım telefon redmi note 8 pro 128 e 8. 3200 TL.Değişen falan olup olmadığını nasıl anlarım? Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Kamera da sorun olup olmadığına bak daha sonra telefonu aç kapa yapıp şarjının eksilip eksilmediğine dikkat et
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Merhaba, Yeni bir 2. el telefon almayı düşünüyorum. Alırken nelere bakmam lazım. Alacağım telefon redmi note 8 pro 128 e 8. 3200 TL.Değişen falan olup olmadığını nasıl anlarım? Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Vede telefonun imeisini sorgula

ConquerorXIV

80+ Gold
o telefonların yan sanayi ekranı çok kötü oluyor değişip değişmediğini sor değişmişse anlaşılıyor zaten hatta o kadar kötü ki ekran piksel piksel
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada note 9 pro veya 10s de bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,770
Üyeler
168,030
Son üye
Talha Yaman
Top Bottom