Arkadaşlar Merhaba, Yeni bir 2. el telefon almayı düşünüyorum. Alırken nelere bakmam lazım. Alacağım telefon redmi note 8 pro 128 e 8. 3200 tl.Değişen falan olup olmadığını nasıl anlarım? Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Kamera da sorun olup olmadığına bak daha sonra telefonu aç kapa yapıp şarjının eksilip eksilmediğine dikkat etArkadaşlar Merhaba, Yeni bir 2. el telefon almayı düşünüyorum. Alırken nelere bakmam lazım. Alacağım telefon redmi note 8 pro 128 e 8. 3200 TL.Değişen falan olup olmadığını nasıl anlarım? Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Vede telefonun imeisini sorgulaArkadaşlar Merhaba, Yeni bir 2. el telefon almayı düşünüyorum. Alırken nelere bakmam lazım. Alacağım telefon redmi note 8 pro 128 e 8. 3200 TL.Değişen falan olup olmadığını nasıl anlarım? Tavsiyelerinizi bekliyorum...
o telefonların yan sanayi ekranı çok kötü oluyor değişip değişmediğini sor değişmişse anlaşılıyor zaten hatta o kadar kötü ki ekran piksel pikselArkadaşlar Merhaba, Yeni bir 2. el telefon almayı düşünüyorum. Alırken nelere bakmam lazım. Alacağım telefon redmi note 8 pro 128 e 8. 3200 TL.Değişen falan olup olmadığını nasıl anlarım? Tavsiyelerinizi bekliyorum...