Neler Yeni

2. el Xbox One S hangisi sizce en mantıklı? (açıklama link var)

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Benim okulum 3km uzakta her sabah köle gibi gidiyordum 10km koymaz bence babanla gidersin.
Birde o A Way Out var 1.de o oyunu arkadaşınla varya ne oynarsın
knka işte o oyun gamepass üzerinden oynanıyor muş bende game pass almayı planlıyorum iişte
Mesaj otomatik birleştirildi:

knka işte o oyun gamepass üzerinden oynanıyor muş bende game pass almayı planlıyorum iişte
yani adamdan almak zorunda değilim hani a way out güzel oyun ama adam bedavaya aldı

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani adamdan almak zorunda değilim hani a way out güzel oyun ama adam bedavaya aldı
Hmm anladım.
Kusura bakma ısrar etme sebebim ekstra kollar arkadaşınla oynaman için ekstra 400-500 tl vermeden adam kol veriyor. Oyunları geçince saf alet ve kollar kalıyor

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Hmm anladım.
Kusura bakma ısrar etme sebebim ekstra kollar arkadaşınla oynaman için ekstra 400-500 TL vermeden adam kol veriyor. Oyunları geçince saf alet ve kollar kalıyor
ya mesela bu diğer ilanlar yerinde olsa yani o uzaklıkta olsa hemen alırdım ama işte uzak oluyor

Lil Ramiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Taha Emir Koçak
10 km hiçbir şey knk ben babamla pandemiden önce 20-30 km yürüyüp eve tekrar dönmüşlüğümüz var düşündüğün kadar uzak değil 10 km

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,661
Üyeler
167,175
Son üye
Chapture
Top Bottom