Neler Yeni

2.el Xbox series s alınır mı?

pickhu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ramazan Aktaş
Merhaba arkadaşlar şu an 2.el Xbox series s 7 k civarı fiyatlarda sizce fiyatına değermi genelikle online oyunlar oynamayı çok severim Battlefield falan bütçem şu an sadece buna yetiyor siz ne düşünüyorsunuz?

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
TR garantili ve temizse değer pazarlıkla vs biraz daha düşürebilirseniz güzel olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,945
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
oyunları kol ile oynuyorsanız alabilirsiniz. ama klavye mouse ile oynarım derseniz kendinize zulüm etmeyin 8k civarlarına pc toplayın.

pickhu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ramazan Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunları kol ile oynuyorsanız alabilirsiniz. ama klavye mouse ile oynarım derseniz kendinize zulüm etmeyin 8k civarlarına pc toplayın.
İlk defa kol ile oynayacağım alırsam hayatımda hiç klavye mouse kullanmadım genelde mobil oyunlar oynadım alışması zor olmaz bence olmadı klavye mouse bağlarım bazı oyunlarda destekliyor sanırım

Mert

80+ Silver
Alınabilir ancak PC bence daha mantıklı. Ben birkaç ay önce garantisi bitmiş cihazı 6K’ya sattım.

asko56

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar şu an 2.el Xbox series s 7 k civarı fiyatlarda sizce fiyatına değermi genelikle online oyunlar oynamayı çok severim Battlefield falan bütçem şu an sadece buna yetiyor siz ne düşünüyorsunuz?
series s e para yatırılmaz series s in depolaması yetersiz özel ssd sini alman lazım 4000 tl 512 gb olanı 11 bine geliyor üstüne gamepass olmadan oyun oynama sansın yok 3 yıl alıp zamlardan etkilenmemen için oda 7500 tl joistik pil ile çalısıyor sarjlı pil 4 adet ve sarj makinası alman lazım 1000 tl de bu tutar 19.500 e gelir sana

Son düzenleme:

pickhu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ramazan Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
series s e para yatırılmaz series s in depolaması yetersiz özel ssd sini alman lazım 4000 TL 512 gb olanı 11 bine geliyor üstüne gamepass olmadan oyun oynama sansın yok 3 yıl alıpzamlardan etkilenmemen için oda 7500 TL joistik pil ile çalısıyor sarjlı pil 4 adet ve sarj makinası alman lazım 1000 TL de bu tutar 19.500 e gelir sana
Doğru söylüyorsunuz hocam sizin önerdiğiniz başka bir şey varmı bi tek gamepass ultimate 209 TL olmasa düşünmeden alırıdım depolama falan bana yeter

asko56

80+ Silver
Doğru söylüyorsunuz hocam sizin önerdiğiniz başka bir şey varmı bi tek gamepass ultimate 209 TL olmasa düşünmeden alırıdım depolama falan bana yeter
depolama ne dersen de yetmiyor 360 gb depolama bir warzone kur bitiyor depolama kendim series s sahibiyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,136
Üyeler
166,162
Son üye
Melih09
Top Bottom