Merhaba arkadaşlar şu an 2.el Xbox series s 7 k civarı fiyatlarda sizce fiyatına değermi genelikle online oyunlar oynamayı çok severim Battlefield falan bütçem şu an sadece buna yetiyor siz ne düşünüyorsunuz?
İlk defa kol ile oynayacağım alırsam hayatımda hiç klavye mouse kullanmadım genelde mobil oyunlar oynadım alışması zor olmaz bence olmadı klavye mouse bağlarım bazı oyunlarda destekliyor sanırımoyunları kol ile oynuyorsanız alabilirsiniz. ama klavye mouse ile oynarım derseniz kendinize zulüm etmeyin 8k civarlarına pc toplayın.
series s e para yatırılmaz series s in depolaması yetersiz özel ssd sini alman lazım 4000 tl 512 gb olanı 11 bine geliyor üstüne gamepass olmadan oyun oynama sansın yok 3 yıl alıp zamlardan etkilenmemen için oda 7500 tl joistik pil ile çalısıyor sarjlı pil 4 adet ve sarj makinası alman lazım 1000 tl de bu tutar 19.500 e gelir sanaMerhaba arkadaşlar şu an 2.el Xbox series s 7 k civarı fiyatlarda sizce fiyatına değermi genelikle online oyunlar oynamayı çok severim Battlefield falan bütçem şu an sadece buna yetiyor siz ne düşünüyorsunuz?
Doğru söylüyorsunuz hocam sizin önerdiğiniz başka bir şey varmı bi tek gamepass ultimate 209 TL olmasa düşünmeden alırıdım depolama falan bana yeterseries s e para yatırılmaz series s in depolaması yetersiz özel ssd sini alman lazım 4000 TL 512 gb olanı 11 bine geliyor üstüne gamepass olmadan oyun oynama sansın yok 3 yıl alıpzamlardan etkilenmemen için oda 7500 TL joistik pil ile çalısıyor sarjlı pil 4 adet ve sarj makinası alman lazım 1000 TL de bu tutar 19.500 e gelir sana
depolama ne dersen de yetmiyor 360 gb depolama bir warzone kur bitiyor depolama kendim series s sahibiyimDoğru söylüyorsunuz hocam sizin önerdiğiniz başka bir şey varmı bi tek gamepass ultimate 209 TL olmasa düşünmeden alırıdım depolama falan bana yeter