Neler Yeni

2.elde paranla ürün bile satmıyorlar bıktım bıktım!

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Satıcı paketlerken video falan çekmezse alıcı gelen şeyi bozuğuyla değiştirip iade isteyebilir.

Düşündüm de getle 3600 alıp benim takozla değiştirip iade etsem nasıl olur ki?
çöp leade olmuş olursun

Knk şahsen ben de satıcı olsam get e güvenmem alıcı için avantajlı fakat satıcı için değil elden teslim olmadıpı sürece 2. El alışveriş pek mantıklı gelmiyor bana da
Get'in satıcı tarafında pek güvenilir olduğu söylenemez o yüzden yanaşmıyorlar.
Alıcı için güzel ama satıcı için güvenilir olduğu söylenemez. Get alıcıyı korur.
Hocam çok get ile ürün sattım diyorum sıkıntı yaşamadım referens veriyorum herşeyi yapıyorum saygı sevgi sabır hatsafada pazarlıkdan laf açmıyorum hiç adamı ürkütmeyim diye kargoyu öderim diyorum komisyon farkını öderim tek isteyim kartın çalışır olsun yeter ama yok abi adamların akıllarında sorun var yani 10 kişiyle konuştum hep böyle pahalıya ucuza satan hiç farketmiyor herkes böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-GET satıcı için o kadar güvenli olmayabiliyor, satıcı toksa veya macera istemiyorsa doğal olarak istemez, malum ülkemizde 10 lira için bile dolandırıcılık olabiliyor.
2-GET açmak için kendi adına bir banka hesabı gerekli, yoksa da, ben de dahil, get açmamalı yoksa sattıktan sonra parası sahibindende kalıyor.
Satıcı paketlerken video falan çekmezse alıcı gelen şeyi bozuğuyla değiştirip iade isteyebilir.

Düşündüm de getle 3600 alıp benim takozla değiştirip iade etsem nasıl olur ki?

Ama iki taraf için de bir dolandırma olayı gibi bir şeyin söz konusu olacağını düşünmüyorum yani her türlü
Söyle şimdi ben ne yapıyım be ustam adamın olduğu il de tanıdığım yok elden alacak yok yani abi tek çarem get, havale yoluyla asla almam
Söyle ustam sen akıllı birisine benziyorsun ne yapıyım ben para var ama satan yok aslında satan da var da adam ilana süs diye koymuş satmaya seğil

Son düzenleme:
Çıldırıcam arkadaşlar milletin ayağına gidiyorum kartını bana sat getle diyorum kargoyu get farkını ben karşılarım diyorum güvenemiyoruz araştıralım diyorlar diyorum ben çok ürün sattım sıkıntı olmadı yok anlatamıyorum ayaklarına kadar gelmiş alıcıya böyle boş yapıyorlar ya Allah islah etsin bu ülkede paramızla bile bir şey alamaz olmuşuz valla yazık
Hayır birde pazarlık için ağzımı bile açmıyorum adamlara millet tam tersi ölücü arıyorlar bu kişileri ölü fiyatlara ver diye boş yapıyorlar ayaklarına kadar gelmişim derken adamlara mesaj atmışım bazılarını aramışım gayet saygılı sevgili sabırlı bir şekilde ama nafile
Get e güvenmek zorunda değil kimse elden satmak istiyordur belki yani get de sen beğenmezsen ürünü geri yollayabiliyorsun kimsede kolay kolay o riske girmez

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
GeT satıcıyı korumuyor bence. Satmamalarının nedenlerinden biride bence ürünlerime güvenmiyorlar.

Get e güvenmek zorunda değil kimse elden satmak istiyordur belki yani get de sen beğenmezsen ürünü geri yollayabiliyorsun kimsede kolay kolay o riske girmez
Hocam ben nevşehirde yaşıyorum ve buralarda aradığın ürünü bulmak çok zordur yakın çevremde de yakın illerde de yani aradığım ürünler ilanlar yok yok yani abi istanbulda izmirde felan ve oralarda tanıdığımda da yok ama adamlar anlamıyor
Ve bakın yukarıda dedim yazdım ki dikkatlı okuyun lütfen ben çok bu şekilde get le ürün sattım aldım bir sıkıntı yaşamadım diye

Shiden

80+ Bronze
GeT ile ben de satmam. İlk mangırı göndersinler, sonra gönderirim ürünü.

GeT ile ben de satmam. İlk mangırı göndersinler, sonra gönderirim ürünü.
Hee bekle gönderirler ben o şekilden dolandırıldım şey anla işte si... göndermem ayrıca get havale yolundan bin kat daha güvenilir hiç olmazsa iki tarafında bütün bilgileri belli

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Shiden

80+ Bronze
Hee bekle gönderirler ben o şekilden dolandırıldım şey anla işte si... göndermem ayrıca get havale yolundan bin kat daha güvenilir hiç olmazsa iki tarafında bütün bilgileri belli
Ben çok ürün sattım GeT olmadan. Göndersinler mangırı, yarım saat içinde kargoda. 0 risk ve en iyi şekilde kargolayarak. Yani benim için sıfır risk :D.
Riske atmıyorum kendimi.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Hee bekle gönderirler ben o şekilden dolandırıldım şey anla işte si... yapsalar göndermem ayrıca get havale yolundan bin kat daha güvenilir hiç olmazsa iki tarafında bütün bilgileri belli
Ben alıcıyım diyelim :
Ürün bana geldi (mesela 3060 ekran kartı)
Bende de bozuk bir 3060 var (veya mining yaptım , kartın haşadını çıkardım diyelim)

Sonra bu ürünleri değiştirdim , ürün çalışmadı vb dedim.

Satıcı da anladı onu kandırdığımı.

Satıcı ne yapacak bu durumda ?

Ben çok ürün sattım GeT olmadan. Göndersinler mangırı, yarım saat içinde kargoda. 0 risk ve en iyi şekilde kargolayarak. Yani benim için sıfır risk :D.
Riske atmıyorum kendimi.
Bende öyle 3 ürün sattım. Sıkıntı da olmadı

Shiden

80+ Bronze
Ben alıcıyım diyelim :
Ürün bana geldi (mesela 3060 ekran kartı)
Bende de bozuk bir 3060 var (veya mining yaptım , kartın haşadını çıkardım diyelim)

Sonra bu ürünleri değiştirdim , ürün çalışmadı vb dedim.

Satıcı da anladı onu kandırdığımı.

Satıcı ne yapacak bu durumda ?

Bende öyle 3 ürün sattım. Sıkıntı da olmadı
GeT ile ilgili, dünyanın şikayeti var. Ve sahibinden, çok azını çözdü bunların. Hiç riske atar mıyım ben kendimi?
Bir de eşek ölüsü gibi para kesiyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Riske atmıyorum kendimi.
Bak dolandırıldığımdan biliyorum sen mesela o şekilde dolandırdın ya beni benim o param gitti abi ne yaparsam yapayım yıllarca aylarca şiyatçi olup beklerim anca yazık yani ama get de hiç olmazsa havaleden daha güvendesin abi

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Bak dolandırıldığımdan biliyorum sen mesela o şekilde dolandırdın ya beni benim o param gitti abi ne yaparsam yapayım yıllarca aylarca şiyatçi olup beklerim anca yazık yani ama get de hiç olmazsa havaleden daha güvendesin abi
Böylede alıcı pek yanaşmıyor ama

Top Bottom