Neler Yeni

2 Gündür 5 kere mavi ekran aldım yardım edebilir misiniz?

MertYurtu

80+
Çelişgi çelişgidir.
Raporladım zaten.
Daha da istediğin kadar kızgın at.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuya hakimim demedim.
O zaman neden arkadaşın Sözde yanlışını yanlışla düzeltmeye çalışıyorsun burası tartışma yeri değil insanlara yardım etme yeri.

Mojo jojo

80+ Silver
O zaman neden arkadaşın Sözde yanlışını yanlışla düzeltmeye çalışıyorsun burası tartışma yeri değil insanla yardım etme yeri.
Eper yanlışını düzeltmesem belki diğer kişiler de yapıp daha kötü durumlara düşecekti ?
Daha da konuyu uzatmanın bir manası yok btw.

Çelişgi çelişgidir.
Raporladım zaten.
Daha da istediğin kadar kızgın at.

Konuya hakimim demedim.
sana sadece insan gibi dedimki bunu yaşadım böyle cözdüm konunun alt taraflarına inersen benzer konulardan görebilirsin kimlerin sorunu yaşadığını görebilirsin

Eper yanlışını düzeltmesem belki diğer kişiler de yapıp daha kötü durumlara düşecekti ?
adamın yaşadığı sorunu kendim böyle düzelttim sen sorunun böyle düzelemez diye bir şey varmı geçen aylarda instagramda gördüysern windowsun yaptığı bir güncelleme sonucu insanlar mavi ekran sorunuyla karşılaşıyorlardı aynısı olabilir ben windows güncellemeleri yüzünden mağdur kaldım biraz internette gezip güncel bilgilerle gelip konuşsaydın keşke

MertYurtu

80+
Dostum arkadaş kendisininde mavi ekran hatası aldığını ve sorunun windowsun güncellemelerini kapatınca düzeldiğini söylemiş burda bir yanlış yok.
Aynı şekilde ben de mavi ekran hatası alıyordum windowsun güncellemelerini kapatınca düzeldi şuanlık bendede sıkıntı yok. Ortalıkta bir yanlış yokken mesaj kasmak için lütfen boş mesaj atmayın.

Mojo jojo

80+ Silver
herkes aynı sorunu yaşıyor windows güncellemeleriyle alakalı diye tanıdığım bir bilgisayarcıdan bilgi almıştım

bana neden olduğunu söyleyin abicim o zaman kızgın atıyorsunuz cevap yazın o zamanda neden sorunu yaşadığını anlasın bana oldu aynısı tanbıdığım bilgisayarcı birine sordum windows güncellemelerini kapat dedi kapattım birdaha sorunu yaşamadım kendi yaşadığım şeyi niye birine yanlış bilgi olarak söyliyim
@MertYurtu şimdi bu mesajı tekrar oku ve konuyu kapatalım.

puffle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Yusuf Erdoğan
yardım edebilecek birisi yok mu?

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
sana sadece insan gibi dedimki bunu yaşadım böyle cözdüm konunun alt taraflarına inersen benzer konulardan görebilirsin kimlerin sorunu yaşadığını görebilirsin

adamın yaşadığı sorunu kendim böyle düzelttim sen sorunun böyle düzelemez diye bir şey varmı geçen aylarda instagramda gördüysern windowsun yaptığı bir güncelleme sonucu insanlar mavi ekran sorunuyla karşılaşıyorlardı aynısı olabilir ben windows güncellemeleri yüzünden mağdur kaldım biraz internette gezip güncel bilgilerle gelip konuşsaydın keşke
@MertYurtu şimdi bu mesajı tekrar oku ve konuyu kapatalım.
Tartışmayı bırakıp adama yardım etseniz ? 2 sayfa konu tartışmayla dönüyor.

yardım edebilecek birisi yok mu?
@Vesemir @Emirhandkee

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,717
Üyeler
169,463
Son üye
skycold