sana sadece insan gibi dedimki bunu yaşadım böyle cözdüm konunun alt taraflarına inersen benzer konulardan görebilirsin kimlerin sorunu yaşadığını görebilirsin
adamın yaşadığı sorunu kendim böyle düzelttim sen sorunun böyle düzelemez diye bir şey varmı geçen aylarda instagramda gördüysern windowsun yaptığı bir güncelleme sonucu insanlar mavi ekran sorunuyla karşılaşıyorlardı aynısı olabilir ben windows güncellemeleri yüzünden mağdur kaldım biraz internette gezip güncel bilgilerle gelip konuşsaydın keşke
Dostum arkadaş kendisininde mavi ekran hatası aldığını ve sorunun windowsun güncellemelerini kapatınca düzeldiğini söylemiş burda bir yanlış yok.
Aynı şekilde ben de mavi ekran hatası alıyordum windowsun güncellemelerini kapatınca düzeldi şuanlık bendede sıkıntı yok. Ortalıkta bir yanlış yokken mesaj kasmak için lütfen boş mesaj atmayın.
herkes aynı sorunu yaşıyor windows güncellemeleriyle alakalı diye tanıdığım bir bilgisayarcıdan bilgi almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana neden olduğunu söyleyin abicim o zaman kızgın atıyorsunuz cevap yazın o zamanda neden sorunu yaşadığını anlasın bana oldu aynısı tanbıdığım bilgisayarcı birine sordum windows güncellemelerini kapat dedi kapattım birdaha sorunu yaşamadım kendi yaşadığım şeyi niye birine yanlış bilgi olarak söyliyim
sana sadece insan gibi dedimki bunu yaşadım böyle cözdüm konunun alt taraflarına inersen benzer konulardan görebilirsin kimlerin sorunu yaşadığını görebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
adamın yaşadığı sorunu kendim böyle düzelttim sen sorunun böyle düzelemez diye bir şey varmı geçen aylarda instagramda gördüysern windowsun yaptığı bir güncelleme sonucu insanlar mavi ekran sorunuyla karşılaşıyorlardı aynısı olabilir ben windows güncellemeleri yüzünden mağdur kaldım biraz internette gezip güncel bilgilerle gelip konuşsaydın keşke