Neler Yeni

Yardım Kule Tipi Fan Montaj Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yakup Çavuş
Bütçe
25000
merhaba iyi forumlar arkadaşlar gerçekten bunaldım

tenopat sstemi vardı aldım geldi amma ve lakin sisteme kule tipi fanı takamıyorum apartı yok kimsede takmamoış delirmek üzereyim içindende hiç bir şey çıkmadı apart vs.

anakart takılıcak malzeme yok ne yapıcam ben bir arkadaş yardım etsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl takıcam arkadaşlar help me

Ekler

• 1735842210516.jpeg
    1735842210516.jpeg
    197 KB · Hit: 39
Son düzenleme:

Waqper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
merT
Hocam merhaba aynı sorunu bende birebir yaşamıştım, İtopya'dan aldığım hazır sisteme kule fanı zarar görmemesi için takmamışlardı itopya Numarasından Whatsapp'dan yazınca sana video göndericekler ve gene takamıycaksın. En doğrusu Kasa ve Kule fanı ile yakınında ki bir internet cafe, Kasa tamiri bir yerde önceden arayıp sormak ve oraya götürmek bende o şekilde hal ettirmiştim, 200 tl falan maliyeti oluyor, Ayreten takma yerine oturması gereken Yayları esnetmekten korkma fazlasıyla esneğe biliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yakup Çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merhaba aynı sorunu bende birebir yaşamıştım, İtopya'dan aldığım hazır sisteme kule fanı zarar görmemesi için takmamışlardı itopya Numarasından Whatsapp'dan yazınca sana video göndericekler ve gene takamıycaksın. En doğrusu Kasa ve Kule fanı ile yakınında ki bir internet cafe, Kasa tamiri bir yerde önceden arayıp sormak ve oraya götürmek bende o şekilde hal ettirmiştim, 200 tl falan maliyeti oluyor, Ayreten takma yerine oturması gereken Yayları esnetmekten korkma fazlasıyla esneğe biliyor.
kral tamam takmasınlarda apartını göndersinler ne yapıcam ben adamın videosunu izliyor apartıyla takıyor apart yok ne yapacam internet kafeye gidip apartmı alıcam hakaret etmek istemiyorum ne kadar sorumsuzlar

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,100
İsim
.
kral tamam takmasınlarda apartını göndersinler ne yapıcam ben adamın videosunu izliyor apartıyla takıyor apart yok ne yapacam internet kafeye gidip apartmı alıcam hakaret etmek istemiyorum ne kadar sorumsuzlar
Uğraşma ver iadesini gitsin

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk
merhaba iyi forumlar arkadaşlar gerçekten bunaldım

tenopat sstemi vardı aldım geldi amma ve lakin sisteme kule tipi fanı takamıyorum apartı yok kimsede takmamoış delirmek üzereyim içindende hiç bir şey çıkmadı apart vs.

anakart takılıcak malzeme yok ne yapıcam ben bir arkadaş yardım etsin

nasıl takıcam arkadaşlar help me
gaminggen hazır sistem aldım aynı sorunu yaşadım o zamanlar amd için 2 farklı soket olduğunu bilmiyordum biri kule tipi için biri sıvı soğutma için yok takamıyordum meğersem 2 soket varmıs diğer soketı arıyorum yok arıyorum yok en son kasanın kutusunun içine baktım ordan cıktı. iyice baktınız mı belki ekran kartının kutusuna bile koymuş olabilirler(saçma ama olabilir) son çare kargolarken unuttular herhalde sıkıntılı bir durum

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yakup Çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gaminggen hazır sistem aldım aynı sorunu yaşadım o zamanlar amd için 2 farklı soket olduğunu bilmiyordum biri kule tipi için biri sıvı soğutma için yok takamıyordum meğersem 2 soket varmıs diğer soketı arıyorum yok arıyorum yok en son kasanın kutusunun içine baktım ordan cıktı. iyice baktınız mı belki ekran kartının kutusuna bile koymuş olabilirler(saçma ama olabilir) son çare kargolarken unuttular herhalde sıkıntılı bir durum
kral malesef yok , gamingentr sistem aldım thermaligth 2 tane tip vardır intel amd 2 tipde o kule tipinde vardır ama baktım yok bu sistemde hiç bir şey yok ekran kartında vs. intel yok yani

yarın olsun bakalım hevesimi alıyor böyle durumlar soket konulmazmı ya nereye takayım gtmemi monte edeyim apart yok bişi yok açıp bakıyorlar birde sisteme çalışıp çalışmadını bir insan evladı demiyormu nasıl takıcak müşteri bunu

Top Bottom