Neler Yeni

2.Monitör önerisi yapar mısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alperen DEMRE
2.monitör önerisi alabilir miyim discord obs chatin olacağı pivot özellikli olursa daha iyi olur dikey şeklinde dönerse falan. 2.el de alabilirim sıfır da kaç hz olmalı kaç inç olmalı yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
Şahsen ben 720p bı monitör kullanıyorum onun için gayet yeterli işlemcide entegre grafik varsa eski görüntü çıkışlı analog bı monitör ü çok ucuza alabilirsin hem masada az yer kaplar işinde görür ekran kartına da ikinci bı ekran için yuklenmemiş olursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alperen DEMRE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsen ben 720p bı monitör kullanıyorum onun için gayet yeterli işlemcide entegre grafik varsa eski görüntü çıkışlı analog bı monitör ü çok ucuza alabilirsin hem masada az yer kaplar işinde görür ekran kartına da ikinci bı ekran için yuklenmemiş olursun
kasam corsair spec delta galiba eski monitör girişleri olmuyormuş mavi şeklinde kablo oluyor ya işlemcim ryzen 5 5600 ekran kartı 6700 xt 1.monitörüm lg 24gn600b

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
kasam corsair spec delta galiba eski monitör girişleri olmuyormuş mavi şeklinde kablo oluyor ya işlemcim ryzen 5 5600 ekran kartı 6700 xt 1.monitörüm lg 24gn600b
İkinci el bilindik markalı dijital girişli herhangi bir monitör alsan işini görür bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alperen DEMRE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci el bilindik markalı dijital girişli herhangi bir monitör alsan işini görür bence
hocam bu kullandığım monitörü 2.ekran yapsam ekran kartım yorulur mu lg24gn600b 144 hz 1ms ıps 2k bi ekran alırım bunu da yan olarak kullanırım

Top Bottom