Yardım 2. Monitörümden Görüntü Alma Sorunu (Sadece biosa girebiliyorum)

moonage00

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba iyi forumlar, ben XFX RX 5700 XT ekran kartımdan (3 adet displayport + 1 adet hdmi port çıkışı olan) direkt hdmi çıkışından bir monitörle görüntü alıyorum. ikinci bir monitör elime geçti ve ekran kartımın sadece displayport çıkışları boşta olduğu için ve bu 2. monitörde de hdmi girişi olduğu için bir tane ''Alfais Al-4318 Displayport to HDMI Dönüştürücü Adaptör Kablosu, Siyah, 1.8 Metre'' aldım ve o monitörü de 2. monitörüm olarak kullanayım dedim. Ayrıca belirtiyim işlemcimin dahili gpusu da yok direkt ekran kartımın arkasına takıyorum her şeyi.

Başta görüntü vermedi ve ben de dedim ki tüh dandikmiş zaten böyle adi oluyor bu dönüştürücüler dedim. Tak çıkar birinci ekranı çıkar 2. ekranı tak falan eppey kombinasyon denedim olmadı. Lakin şans eseri bios ekranıma girdiğimde görüntü bu asla hiç görüntü vermeyen 2. monitörüme geldi. Şimdilik sadece bu 2. monitörüm biosta ve ayrıca troubleshoot ayarları gibi windowsa girmeden önceki bütün aşamalarda kusursuz çalışıyor, öyle kabloda hassasiyet görüntü gitme falan vs hiç yok. Fakat windowsa girdiğim anda asla görüntü vermiyor. İkinci ekran olarak algılada çıkmıyor. Device manager da monitör gözükmüyor.

Basit ve hatta karışık (benim için) Cru programı gibi örneğin bir çok şeyi denedim işin içinden çıkamadım yardımcı olur musunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,056
Üyeler
184,563
Son üye
KLoyfe
Geri