8.500 TL bütçe varken Hawk Fab v5 almak mantıklı olmaz.zio venom fabric var aklımda ekstra eklediklerim kol desteği, visco hafızalı sünger. kurulum ile gelcek, bakım kiti. (8545 TL )
Fab v5 Kumaş Oyuncu Koltuğu ( 6.999 TL 1 ay önce 4.500 TL düştü alamadım)
165 imBoyun kısa ise 1.75 ve altı Hawk önermiyorum
malesef kırklareli yaşıyorum8.500 TL bütçe varken Hawk Fab v5 almak mantıklı olmaz.
Aşağıdaki adreslerden herhangi birine gidebiliyorsanız, deneyerek alabilirsiniz.
- Zio Showroom
Ağustos ayından beri Hawk Fab v4 kullanıyorum. İndirimlerde 3-4k verip alınacaksa alınabilir, fakat fiyat avantajı yoksa çokta tercih edilebilecek bir model değil.malesef kırklareli yaşıyorum
teşekkür ederim sizin bu fiyata önerebileceğiniz var mı pekiAğustos ayından beri Hawk Fab v4 kullanıyorum. İndirimlerde 3-4k verip alınacaksa alınabilir, fakat fiyat avantajı yoksa çokta tercih edilebilecek bir model değil.
Piyasada düşük bütçede alternatif çok fazla koltuk seçeneği olmadığından öyle ya da böyle mecburen Hawk Fab serisi tercih ediliyor. Ama 8.000 TL bütçe varken, alternatif modellere bakmalı.
Zio'yu biraz araştırın, eğer isteklerinizi karşılıyorsa alınabilir. Kullanan 2 kişi tanıyorum, ikisi de kalitesinden ve rahatlığından memnun olduğunu söylemişti. Tabi "rahatlık" kısmı kullanıcıdan kullanıcıya göre değişiyor.