Neler Yeni

Yardım 2 oyuncu koltuğu arasında kaldım?

arifand34

80+
Bütçe
8500
zio venom fabric var aklımda ekstra eklediklerim kol desteği, visco hafızalı sünger. kurulum ile gelcek, bakım kiti. (8545 TL )

Fab v5 Kumaş Oyuncu Koltuğu ( 6.999 TL 1 ay önce 4.500 TL düştü alamadım)​

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Boyun kısa ise 1.75 ve altı Hawk önermiyorum

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
zio venom fabric var aklımda ekstra eklediklerim kol desteği, visco hafızalı sünger. kurulum ile gelcek, bakım kiti. (8545 TL )
Fab v5 Kumaş Oyuncu Koltuğu ( 6.999 TL 1 ay önce 4.500 TL düştü alamadım)
8.500 TL bütçe varken Hawk Fab v5 almak mantıklı olmaz.
Aşağıdaki adreslerden herhangi birine gidebiliyorsanız, deneyerek alabilirsiniz.
- Zio Showroom

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
malesef kırklareli yaşıyorum
Ağustos ayından beri Hawk Fab v4 kullanıyorum. İndirimlerde 3-4k verip alınacaksa alınabilir, fakat fiyat avantajı yoksa çokta tercih edilebilecek bir model değil.
Piyasada düşük bütçede alternatif çok fazla koltuk seçeneği olmadığından öyle ya da böyle mecburen Hawk Fab serisi tercih ediliyor. Ama 8.000 TL bütçe varken, alternatif modellere bakmalı.
Zio'yu biraz araştırın, eğer isteklerinizi karşılıyorsa alınabilir. Kullanan 2 kişi tanıyorum, ikisi de kalitesinden ve rahatlığından memnun olduğunu söylemişti. Tabi "rahatlık" kısmı kullanıcıdan kullanıcıya göre değişiyor.

arifand34

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ağustos ayından beri Hawk Fab v4 kullanıyorum. İndirimlerde 3-4k verip alınacaksa alınabilir, fakat fiyat avantajı yoksa çokta tercih edilebilecek bir model değil.
Piyasada düşük bütçede alternatif çok fazla koltuk seçeneği olmadığından öyle ya da böyle mecburen Hawk Fab serisi tercih ediliyor. Ama 8.000 TL bütçe varken, alternatif modellere bakmalı.
Zio'yu biraz araştırın, eğer isteklerinizi karşılıyorsa alınabilir. Kullanan 2 kişi tanıyorum, ikisi de kalitesinden ve rahatlığından memnun olduğunu söylemişti. Tabi "rahatlık" kısmı kullanıcıdan kullanıcıya göre değişiyor.
teşekkür ederim sizin bu fiyata önerebileceğiniz var mı peki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,892
Üyeler
165,255
Son üye
egyak34
Top Bottom