tunazadeeq
80+ Bronze
Küçükken 3 tane oyun oynardım pcmde cok kotu bi pc idi, o zamana gore iyiydi sanki ama bana yetiyordu. cs 1.5 oynardim 2 tane daha oyun oynardim ama hatirlamiyorum isimlerini şöyle tarif etsem bulabilir misiniz?
1. Oyun Araba oyunuydu teması geceydi sanırım (Undergraund fln değil) bir tane heykel vardı rampa gibi yukarı çıkıyordu ( Yuri Gagarin Heykeli gibi ) ona çıkmaya çalışıyordum.
2. Oyun Askeri operasyon oyunuydu bir takimi yonlendiriyordun oyunun ilk bolumu sanirim duvarin arasindan gecip merdivenden tirmaniyorduk.
Oyunlara dair bir tek bunlari hatirliyorum umarim bulursunuz. Şimdiden Teşekkürler.
2. Oyunda merdivenden cikinca askeri egitim yeri gibi biyere cikiyorduk
2. Oyundaki kamera Tpp veya fpp degil boyls yandan bakilan bi oyundu
1. Oyun Araba oyunuydu teması geceydi sanırım (Undergraund fln değil) bir tane heykel vardı rampa gibi yukarı çıkıyordu ( Yuri Gagarin Heykeli gibi ) ona çıkmaya çalışıyordum.
2. Oyun Askeri operasyon oyunuydu bir takimi yonlendiriyordun oyunun ilk bolumu sanirim duvarin arasindan gecip merdivenden tirmaniyorduk.
Oyunlara dair bir tek bunlari hatirliyorum umarim bulursunuz. Şimdiden Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. Oyunda merdivenden cikinca askeri egitim yeri gibi biyere cikiyorduk
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. Oyundaki kamera Tpp veya fpp degil boyls yandan bakilan bi oyundu