Yardım 2 ram takinca görüntü gelmiyor.

ahmet1111

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar merhaba.Benim problemim 2*8 GB 3200 apacher panther ramleri ankartima taktigimda görüntü gelmiyor.Bilgisayarin fanı bile hızlı dönmüyor.Ramin birini ramq slotuna taktigimda görüntü geliyor.Ayni şekilde ram2 slotuna taktigimda yine gelmiyor.Anakarti servise gönderdim geldi yine sonuç aynı.arkadasin Msi A520 pro anakarttima taktigimda ise sorunsuz çalışıyor iki ramde.Biosum güncel internetten araştırdım bulamadım.Sistem özelliklerim AMD 3400g işlemci,gigabyte b450s2h anakart,2*8 GB apacher 3200 MHz ram..Biosum güncel bu arada yardımcı olursanız sevinirim.

Ramler arızalı olabilir tek tek dene memtest yap
Ramlerin ikisinide tek tek birinci ram slotuna taktığımda görüntü alıyorum.ama ikinci ramn slotuna taktıgımda goruntu gelmiyor ve ramlerin ikisini aynı anda taktığımda bilgisayar acılıyor geri kapanıyor acılıyor geri kapanıyor.

şurda bios var güncellemediysen güncelleyip dener misin
beta yükleme betanın bir altındakini yükle betalar sorun yaratabilir

şurda bios var güncellemediysen güncelleyip dener misin
beta yükleme betanın bir altındakini yükle betalar sorun yaratabilir
benim anakartım gigabyte b450s2h. ben sorunu bu anakartta yaşıyorum diğer a520 de sıkıntı yok.Goruntu alıyorum 2 rami de taktıgımda.Anakart servisten geldi ve problem yok denildi.Ram kaldı sadece ama ramleri teker teker taktıgımda goruntu alıyorum ama ikisini taktıgımda alamıyorum.Ben bu ramleri dual olarak degil ama incehesaptan indirim gunlerinde aynı urunden iki tane almıştım ve bu dual olarak çalışır denilmişti.Aklımada baska birsey gelmiyor.

Geri