Verilir. 30 TL'ye çiğköfte menü zor alıyorsun bu zamanda. Erken bitirirsen de iade edersin.Trendeyim. Yolculuğun bitmesine 4 saat var. Sizce dead cells oyununa 30 TL vermeye değer mi ?
2 kişi 2 saat boyunca playstation kafe de fifa23 oynayın 30 tl hesap gelir. Fiyat çok ta pahalı sayılmaz o yüzden. Al gitsin sonuçta eğlenmek için alıyosunTrendeyim. Yolculuğun bitmesine 4 saat var. Sizce dead cells oyununa 30 TL vermeye değer mi ?
Vallaha ben bir oyuna para verirken çok sıkıntı çekiyorum ya, aldığım her oyunu tavuk döner hesabına dönüştürüyorum.Trendeyim. Yolculuğun bitmesine 4 saat var. Sizce dead cells oyununa 30 TL vermeye değer mi ?
yalnız değilsinVallaha ben bir oyuna para verirken çok sıkıntı çekiyorum ya, aldığım her oyunu tavuk döner hesabına dönüştürüyorum.
Mesela oyun 40 TL , Ulan bu paraya bir tane bazuka tavuk döner gömerim falan sdfglkngs
böyle oluncada çok zor durumda kalıyorum sdflkgnfds
Ben de öyle düşünüyorum ama işte trenden sonra yüzüne bakar mıyım bilmiyorum oyunun?Verilir. 30 TL'ye çiğköfte menü zor alıyorsun bu zamanda. Erken bitirirsen de iade edersin.
bende aynısını yaşıyorum en sonunda alıyorum nıousdfgınmufdgVallaha ben bir oyuna para verirken çok sıkıntı çekiyorum ya, aldığım her oyunu tavuk döner hesabına dönüştürüyorum.
Mesela oyun 40 TL , Ulan bu paraya bir tane bazuka tavuk döner gömerim falan sdfglkngs
evdeyken bakmazsın da yine evden uzakta olduğunda bakarsın dead cell güzel oyunBen de öyle düşünüyorum ama işte trenden sonra yüzüne bakar mıyım bilmiyorum oyunun?
Kanka tavuğu geç sigarayı düşünVallaha ben bir oyuna para verirken çok sıkıntı çekiyorum ya, aldığım her oyunu tavuk döner hesabına dönüştürüyorum.
iade edemiyo musun veya androin oyun clupta apk sı yok muBen de öyle düşünüyorum ama işte trenden sonra yüzüne bakar mıyım bilmiyorum oyunun?