Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
23 mart vaka sayılarına bak lütfen
o nası oluyorLNA BEN DAHA 1. SINAVI OLMADIM
23 Mart yazdığımda ilk çıkan şey23 mart vaka sayılarına bak lütfen
görmedim kb knkm23 mart vaka sayılarına bak lütfen
bende ölüm 116 oldu lan noluyo ,knkm 16k mı kaldı
Sıkıntı yok reisgörmedim kb knkm
Yok kanka ayın 29 unda sınavım var nereye erteleniyor :d 2 sınavların ilk sınavıBir kaç sayfada daha görmüştüm kesinliği yok şuan. Açıklama şu :
Bu cuma gününe kadar yapılmış veya yapılacak olan sınavlar için herhangi bir erteleme olmayacak. Cuma gününden sonrası için yapılması planlanan sınavlar ertelenecek.
Kaynak : https://www.mebpersonel.com/ozluk-haklari/2-donemin-1-sinavlari-erteleniyor-h250769.html
-----------------------------------------------------------------------------------------
İlgili sitenin attığı tweet :
Sınavlar ile ilgili ayrıntılı Bakanlık yazısı en geç yarına kadar tüm il milli eğitim müdürlüklerine iletilecek ayrıntıları
@mebpersonelCom
adresimizden takip edip anından bildirim almak için bizi
@mebpersonelCom
hesabımızdan takip ediniz #Kabinedeniptalbekliyoruz
----------------------------------------------------------------------------------------
Yeni tweet :
2.dönem sınavları ise 29 Mart-16 Nisan tarihleri arasında planlanan sınavları erteleyip ildeki vaka artışlarını vdikkate alarak hazırlık, 9, 10 11. sınıflarda öğrenim gören öğrencilerin sınavlarını en erken 03 Mayıs 2021günü başlayacak.
Sınavları ertelenenler olmuş hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman yavaştan
Kimin olmus hocam?Sınavları ertelenenler olmuş hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman yavaştan