Southpaws var 16k stok gelmiş ssd ve ram team marka olmuş onu al 6700xt var içindeİki sistem arasinda kaldim hangisi daha mantikli yardimci olurmusunuz yada sunu degistir tarzinda oneriniz varmi
Rx 6650xt 6600'ü yok ediyor işlemci ile çözülmezbence hic dusunmeden 2. depolama alani olarak daha iyi ve islemciside daha iyi rx 6650 xt ve rx6600 arasinda cok bir fark olacagini sanmiyorum tabikide 6650xt daha iyi ama bu fark islemcinin iyi olmasiyla kapanir bence
Rx 6650xt 6600'ü yok ediyor işlemci ile çözülmez
Aralarında 2. Sistem
Southpaws var 16k stok gelmiş ssd ve ram team marka olmuş onu al 6700xt var içinde
İkisi arasında ilki daha iyi buna da bakabilirsin
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bence hic dusunmeden 2. depolama alani olarak daha iyi ve islemciside daha iyi rx 6650 xt ve rx6600 arasinda cok bir fark olacagini sanmiyorum tabikide 6650xt daha iyi ama bu fark islemcinin iyi olmasiyla kapanir bence
Kasaya sunu ekle sunu cikar vs dediginiz varmi birde B450 yerine 550 koymak mantiklimi ileride yukseltirim diye 550 koydum cevaplarsaniz cok memnun kalirimçok çok bir fark yok amd sistem geleceğe upgrade açısından daha iyi gibi duruyor o yüzden 1.
Attığım omega alacaksan işlemci 5600 yapmanı öneririm rekabetçi oyunlarda darboğaz çok oluyor videoda da görünüyorKasaya sunu ekle sunu cikar vs dediginiz varmi birde B450 yerine 550 koymak mantiklimi ileride yukseltirim diye 550 koydum cevaplarsaniz cok memnun kalirim
mesh bir kasa seçme şansın varsa öyle al b550 daha mantıklı olmuş onun dışında işlemciyi 5600 yaparsan süper olurKasaya sunu ekle sunu cikar vs dediginiz varmi birde B450 yerine 550 koymak mantiklimi ileride yukseltirim diye 550 koydum cevaplarsaniz cok memnun kalirim
5600 almam icin 450 yapmam lazim arada 1 k oynuyormesh bir kasa seçme şansın varsa öyle al b550 daha mantıklı olmuş onun dışında işlemciyi 5600 yaparsan süper olur
O zaman kalsın hocam bu haliyle bile gayet iyi5600 almam icin 450 yapmam lazim arada 1 k oynuyor
1. çünkü amd geleceğe dönük upgrade için daha iyiİki sistem arasinda kaldim hangisi daha mantikli yardimci olurmusunuz yada sunu degistir tarzinda oneriniz varmi