2 SİSTEM ARASINDA KALDIM

Reaksiyon skoru
35
1. Sistem bu. Bunun diğerinden farkı 165hz monitöre sahip olması. Ama çok ucuz.
2.sistem bu;

İlk attığın sistemin ekran kartı Game Booster. Bu pek güven vermedi açıkçası. Tabii verdiği monitör de fena değilmiş fiyata göre ama bilemedim.

İlk attığın sistemin ekran kartı Game Booster. Bu pek güven vermedi açıkçası. Tabii verdiği monitör de fena değilmiş fiyata göre ama bilemedim.
Evet hocam o yüzden kararsız kaldım yoksa direkt o sistemi alırdım. Marka farkından dolayı danışmak istedim.

1. sistemin ekran kartı Game Booster ama ona dikkat edelim.
Ettim tabii ki ne olmuş gamebooster olunca FPS mı düşüyor 😄 chipset aynı çekirdek hızları vs benzer zaten kartın üretimi de aynı fabrikalardan çıkıyor soğutma blokları tasarım vs fiyatı belirliyor nvdia PCB yi dağıtıyor üreticiler de kendine uyarıliyor 3070 i gamebooster yapmıyor yani

gamebooster iyi ancak yeni diye sorunlar çıkabilir zotac 3070 kartlar vardı elimde 8 tane 3 tanesi fan arızası verdi tek fanı çalışmıyor o kadar kronik sorunu görmedim.

gamebooster iyi ancak yeni diye sorunlar çıkabilir zotac 3070 kartlar vardı elimde 8 tane 3 tanesi fan arızası verdi tek fanı çalışmıyor o kadar kronik sorunu görmedim.
Hocam peki bu siteden sistemi aldığımda değişim yaparlar mı sizce?

tebilion siteden aldığında 14 gün değişim yapabiliyor olman lazım bi sorun çıkarsa parçanda 14 gün içinde iade hakkımı kullanmak istiyorum diyip kasayı iade edersin. 14 gün sonra parçada sorun çıkarsa servise yönlendirirler bu heryerde böyledir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,896
Üyeler
192,542
Son üye
theadrip
Geri