Neler Yeni

2 sistem karşılaştırma önerisi

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
Merhabalar arkadaşlar bugün veya yarın yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum dav6 bekliyordum ama f/p bir tık daha düşük olacağı için fiyat olarak bu iki sistemden birisini yarın veya bugün alacağım siz hangisni almamı önerirsiniz bilgisayarda sadece oyun oynayacağım dc kullanacağım bilginize

Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar cevap yokmu

Son düzenleme:

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Merhabalar arkadaşlar bugün veya yarın yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum dav6 bekliyordum ama f/p bir tık daha düşük olacağı için fiyat olarak bu iki sistemden birisini yarın veya bugün alacağım siz hangisni almamı önerirsiniz bilgisayarda sadece oyun oynayacağım dc kullanacağım bilginize

arkadaşlar cevap yokmu
dostum bana sorarsan ben fiyat performans falan bakmadan 3060 derim ama sırf amd kullanmamak için derim bunu dhaa önce amd karttan ağzım çok yandı çüünkü

arkadaşlar cevap yokmu
he birde 3060lı sistemin kasası görsel olarak iğrenç diyebilirim elimde vardı hazır sistemle birlikte gelmişti satana kadar canım çıktı

arkadaşlar cevap yokmu
he birde bana amd nvidia farketmez dersen amd al kullan hem işlemcisi olsun hem ekran akrtı performansı olsun daha iyidir diğer ssiteme göre tartışmazsın ama ben mesela yerinde olsam 3060lı sistemi özelleştirip 5600 işlemci yapıp onu alırdım he bide kasayı değiştirirdim

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
karşılaştırılacak pc bile değiller ki. Ultima diğerinden çok daha iyi.

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum bana sorarsan ben fiyat performans falan bakmadan 3060 derim ama sırf amd kullanmamak için derim bunu dhaa önce amd karttan ağzım çok yandı çüünkü

he birde 3060lı sistemin kasası görsel olarak iğrenç diyebilirim elimde vardı hazır sistemle birlikte gelmişti satana kadar canım çıktı

he birde bana amd nvidia farketmez dersen amd al kullan hem işlemcisi olsun hem ekran akrtı performansı olsun daha iyidir diğer ssiteme göre tartışmazsın ama ben mesela yerinde olsam 3060lı sistemi özelleştirip 5600 işlemci yapıp onu alırdım he bide kasayı değiştirirdim
kasa sorun değil değişirim ama max bütçem 15k

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
karşılaştırılacak pc bile değiller ki. Ultima diğerinden çok daha iyi.
amd driverinda herkes sorun var diyor alma diyor bende ondan sorma gereği duydum

illa nvdia almama gerek yok oyunda iyi performans versin yeter

Hasan344

80+ Gold
ultima sistem çok daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Oğuzhan
amd driverinda herkes sorun var diyor alma diyor bende ondan sorma gereği duydum

illa nvdia almama gerek yok oyunda iyi performans versin yeter
Ben nvdiayi severim ama testler hep amdnin daha performanslı olduğunu gösteriyor

Top Bottom