Neler Yeni

2 Sistem ve 2 Fiyat Karşılaştırma

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
80+ Bronz sertifikalı olması yeterli değil mi güvenmemiz için?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçede üste çıkmak istemiyorum pek be hocam. Biraz da Asus markasına karşı önyargım var.
Her 80+ PSU iyi değildir.
Asus'a neden ön yargınız var ?

karyabla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tolga Albayrak
Her 80+ PSU iyi değildir.
Asus'a neden ön yargınız var ?
Asus'un ısınma problemi vs. var diye muhabbetler görüyordum, ekran kartı yönünde falan. Anakartından da pek performans bekleyemiyorum o yüzden. Beni biraz aydınlatır mısınız lütfen?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Asus'un ısınma problemi vs. var diye muhabbetler görüyordum, ekran kartı yönünde falan. Anakartından da pek performans bekleyemiyorum o yüzden. Beni biraz aydınlatır mısınız lütfen?
Hayır artık problemler kalktı ASUS tarafında.
Güvenebilirsiniz.

karyabla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tolga Albayrak
Hayır artık problemler kalktı ASUS tarafında.
Güvenebilirsiniz.
Biraz da fiyatı uygun tutmaya çalışıyorum ama ne bileyim ya. Kararsız kalıyorum cidden. Klavye, kulaklık da almam gerekiyor biraz arada kaldım.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
İlk sistemi alırdım lakin ssdi yi çıkarıp ayrı olarak alırdım

karyabla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tolga Albayrak
Seçim size kalmış.
Aralarında öyle aman aman bir fark yok.
Kalan yaklaşık 500 TL ile kulaklık, klavye, mouse almak niyetindeyim. Siz de bir nebze olsun mantıklı derseniz, içimi rahatlatırsınız.
İlk sistemi alırdım lakin ssdi yi çıkarıp ayrı olarak alırdım
Dediğim gibi, ekipmanları alacağım için uygun olması yönündeyim ben de. Şimdilik, siparişten sonra SSD'ye windowsu kursunlar ve bana göndersinler, daha sonra M2 SSD alıp windowsu M2'ye aktarmayı, oyunları sata SSD'ye yüklemeyi düşünüyorum. Mantıklı mıdır?

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
Kalan yaklaşık 500 TL ile kulaklık, klavye, mouse almak niyetindeyim. Siz de bir nebze olsun mantıklı derseniz, içimi rahatlatırsınız.

Dediğim gibi, ekipmanları alacağım için uygun olması yönündeyim ben de. Şimdilik, siparişten sonra SSD'ye windowsu kursunlar ve bana göndersinler, daha sonra M2 SSD alıp windowsu M2'ye aktarmayı, oyunları sata SSD'ye yüklemeyi düşünüyorum. Mantıklı mıdır?
Gereksiz harcama olur bence windows kurmak zor değil yotubeden bir kaç video ile yapılabilir

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
Gamegaraj

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

SSD'ye Windows'u siz kurabilirsiniz.
Üstteki sistemi alabilirsiniz. Gönlünüz rahat olsun.

karyabla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tolga Albayrak
Gereksiz harcama olur bence windows kurmak zor değil yotubeden bir kaç video ile yapılabilir
Şöyle söyleyeyim, daha yüksek okuma/yazma hızı olan M2 SSD almaya niyetliyim aslında. Adobe programlarında ve Windows'da kullanmak için. Sata SSD'ye sadece oyun yüklemek istiyorum. 1 TB HDD mevcut elimde yüksek dosya boyutlu her şeyi buna yüklemeyi düşünüyorum, video ve fotoğraf çalışmalarım gibi.
Teşekkür ederim.
SSD'ye Windows'u siz kurabilirsiniz.
Üstteki sistemi alabilirsiniz. Gönlünüz rahat olsun.
Teşekkür ederim, çok sağ olun.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
240 gb az değilmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle söyleyeyim, daha yüksek okuma/yazma hızı olan M2 SSD almaya niyetliyim aslında. Adobe programlarında ve Windows'da kullanmak için. Sata SSD'ye sadece oyun yüklemek istiyorum. 1 TB HDD mevcut elimde yüksek dosya boyutlu her şeyi buna yüklemeyi düşünüyorum, video ve fotoğraf çalışmalarım gibi.

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim, çok sağ olun.
he tamam şimdi gördüm :D

batuhan0088

80+ Bronze
Alttaki sistemde psu kasa anakart bence iyi. SSD ve aynı değerlerde uygun bir ram alınırsa üstte ki sistemle aynı fiyata gelmiş olur ve performansı daha yüksek olur

Top Bottom