Neler Yeni

2. Slot rami okumuyor

MeTX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mete Yağız Turp
Selamlar, elimdeki pcnin sistem özellikleri bu şekilde. Elimde linkteki ramden var. Bu rami pcye takınca okumuyor. Acaba uyumsuz mu? Anakartta 2 slot bulunmakta.

https://www.incehesap.com/corsair-v...=google&utm_medium=listing&utm_campaign=39252
asdasdasd.png
asdasdasdsd.png

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kardeşim takmışsın okumuş işte? Senin elinde önceden bir tane vardı sonradan bir tane faha alıp onu takınca mı okumuyor?

MeTX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mete Yağız Turp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum biri 1066 mhz biri 3000 mhz
Görev yöneticisinde 2133mhz gösteriyor takılı olanı. BIOS ayarları yapılı mı bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim takmışsın okumuş işte? Senin elinde önceden bir tane vardı sonradan bir tane faha alıp onu takınca mı okumuyor?
Takılı olan 1. slotta ki ram. Ben linkteki rami 2. slota takınca okumuyor 2 farklı ram var elimde

.......

80+ Bronze
Görev yöneticisinde 2133mhz gösteriyor takılı olanı. BIOS ayarları yapılı mı bilmiyorum.

Takılı olan 1. slotta ki ram. Ben linkteki rami 2. slota takınca okumuyor 2 farklı ram var elimde
2133 olsa da mhz'lar aynı değil.İkisi de 3000 olmalı veya ikisi de 2133 aksi takdirde okumaz.

MeTX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mete Yağız Turp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Hocam ürünlerin kodları zaten birebir aynı mantıken çalışması lazım. Yeni aldığınız 2. Rami takın tek olarak eskisini çıkartıp. O zaman görüyor mu deneyelim.

Top Bottom