Neler Yeni

Yardım 2 SSD ARASINDA KALDIM?

Mesay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Emirhan Soran
Bütçe
800
Laptopuma hızlı bir ssd alıcam maksimum bütçe 800 TL ve Media Markt veya da Vatan gibi bilinen yerlerden alıcam sizce hangisini almalıyım?
sizin öneriniz var mı?

aagr3siff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Sertaç İslam

Mesay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Emirhan Soran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam linkin yorumlarında sahte diyen falan var ben garantiye alayım işimi

777Clem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Seyit Yılmaz
hocam linkin yorumlarında sahte diyen falan var ben garantiye alayım işimi
crucial iyidir samsung kadar olmasada o modelde ısınma sorunu var hem kaliteli hem performanslı olması açısından samsung önerimdir

Zeth

80+ Bronze
daha bu yılın başında 500 lük kioxia yı bu fiyatlara almıştım vah vah halimize

muhkya

80+ Bronze
640 tl 240gb ye vermek yerine 480gb alın hem alanınız dar boğaz olmaz hemde daha uzun ömürlü olur, bide amazon satıcılı bi ürün sorun yaşama şansınız yok kesinlikle tavsiyem, https://amzn.to/3zoF78u

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yavuz Selim Arslan
ikiside gayet iyi ama samsung çok daha iyi

Mesay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Emirhan Soran
gerçekten herkese teşekkür ederim ama gerçekten arada kaldım dediğim giib media markt veya vatandan alıcam son kez soruyorum
crucial mı
samsung mu?
genellikle youtube insta photoshop işleri yapıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçekten herkese teşekkür ederim ama gerçekten arada kaldım dediğim giib media markt veya vatandan alıcam son kez soruyorum
crucial mı
samsung mu?
640 TL 240gb ye vermek yerine 480gb alın hem alanınız dar boğaz olmaz hemde daha uzun ömürlü olur, bide amazon satıcılı bi ürün sorun yaşama şansınız yok kesinlikle tavsiyem, https://amzn.to/3zoF78u
oyun falan belki sadece lol oynarım yer kaplayacak bir şey olmaz 150 gb boş kalıcak

muhkya

80+ Bronze
crucial mı
samsung mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun falan belki sadece lol oynarım yer kaplayacak bir şey olmaz 150 gb boş kalıcak
Hocam mediamarktan amazon daha iyi şahsen ssd alıp 15 gün kullanip 20. gün media markta iade edemezsiniz, ama amazonda 25. gün bile iade edebilirsiniz :) yinede karar sizin ben olsam uygunu varken pahalısına kaçmam bide amazon yani :)

Mesay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Emirhan Soran
Hocam mediamarktan amazon daha iyi şahsen ssd alıp 15 gün kullanip 20. gün media markta iade edemezsiniz, ama amazonda 25. gün bile iade edebilirsiniz :) yinede karar sizin ben olsam uygunu varken pahalısına kaçmam bide amazon yani :)
reisim çalıştığım için hemen sabah alıp akşama doğru işe gidicem e tabi kurulum falan da var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,678
Üyeler
163,365
Son üye
Mavera28
Top Bottom