Neler Yeni

2 tane Harddisk ? 2 tane işletim sistemi ?

proofum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali
Elimde şuanda 2 tane harddisk var
1 tanesinde windows 11
1 tanesinde windows 8 işletim sistemi kurulu 2 harddiski 1 tane masaüstü pc ye takarsam nolur 2 sini aynı anda kullana bilirmiyim yada pc yi başlatınca hangi işletim sistemi ile açılır ?

abcdefg1234

80+ Silver
Birincil başlangıç aygıtını hangisi seçerseniz onunla açılır ama birincil aygıtı değiştire değiştire windows 8 veya windows 11 olarak sorunsuz kullanabilir misiniz bilmiyorum

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
1 tanesinde windows 11
1 tanesinde windows 8 işletim sistemi kurulu 2 harddiski 1 tane masaüstü pc ye takarsam nolur 2 sini aynı anda kullana bilirmiyim yada pc yi başlatınca hangi işletim sistemi ile açılır ?
Hangi hdd öncelikliyse o açılır. Çift sistem olduğunda pc genellikle hangi işletim sistemini açmak istediğini sorar.

proofum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
soruyor zaten hangisiyle baslatmak istedigini her acilista
tm dır teşekkür ederim peki komple 1 tane hdd mi nası sıfırlaya bilirim açılıştan sonra mesela windows 11 olan hdd ile başlattım bilgisayarımı windows 8 olan harddiski nası sıfırlaya bilirim bi uyg vb ilemi sıfırlaya biliyorum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,961
İsim
Emre Zengin
1 tanesinde windows 11
İlk SATA girişine hangisini takarsan onu ana disk olarak seçer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tm dır teşekkür ederim peki komple 1 tane hdd mi nası sıfırlaya bilirim açılıştan sonra mesela windows 11 olan hdd ile başlattım bilgisayarımı windows 8 olan harddiski nası sıfırlaya bilirim bi uyg vb ilemi sıfırlaya biliyorum
Disk Yönetimine girip ekran görüntüsü atar mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,466
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom