Neler Yeni

2 tane pc topladim yorumlayın

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
TOPLAM : 5.155.25 TL

Anakartı ATX formdan almanı tavsiye ederim. Ekran kartını takarken sıkıntı yaşayabilirsin. Ekran kartı bazı mATX formlarda, ram slotlarına değebiliyor. İşlemcini ve ssdyi bir tık düşürüp, yerine anakart, kasa ve psuyu yükselttim.
Alıntıyı görüntüle
o ssd kronik sorunlu bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Emin Gül

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Valla adata, toshiba, jd hepsi sıkıntılı diyorlar. JD m2 ssd aldım çatır çatır kullanıyorum çok şükür bir sıkıntı yaşamadım :D
bende JD 240GB Le SSD var bende kullanıyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Emin Gül

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Valla adata, toshiba, jd hepsi sıkıntılı diyorlar. JD m2 ssd aldım çatır çatır kullanıyorum çok şükür bir sıkıntı yaşamadım :D
Ne zaman aldınız? Birkaç ay sonra elinizde kalabilir. Adamlar da bunu biliyor. Bunu bildikleri için 3 yıl birebir değişim garantisi veriyorlar. Ek olarak en başta 500 mb okuma yapıyorsunuz diyelim birkaç hafta sonra 400'E düşüyor. Çok çabuk sağlığı düşüyor. 1.5 yıl sonra falan neredeyse hdd gibi kullanırsanız hiç şaşırmayın. Herkes aynı şeyi söylüyorsa bir bildikleri var. Ucuz etin yahnisi diyoruz.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Emin Gül
Ne zaman aldınız? Birkaç ay sonra elinizde kalabilir. Adamlar da bunu biliyor. Bunu bildikleri için 3 yıl birebir değişim garantisi veriyorlar. Ek olarak en başta 500 mb okuma yapıyorsunuz diyelim birkaç hafta sonra 400'E düşüyor. Çok çabuk sağlığı düşüyor. 1.5 yıl sonra falan neredeyse hdd gibi kullanırsanız hiç şaşırmayın. Herkes aynı şeyi söylüyorsa bir bildikleri var. Ucuz etin yahnisi diyoruz.
M2 olanından almıştım 2000-1000 olanından. Şu ana kadar iyi. Umarım dediğin gibi olmaz ! :D

JToL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emre
Alttaki daha iyi. Daha iyide toplanabilir

Top Bottom