Sistemlerin temel özellikler aynı zaten ben sinerji olanı alırdımAsus Prime B450M-K II AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Anakart
2.sistem daha iyi galibaMerhaba bu iki sistemden hangisini tercih etmeliyim. Nedenleriyle iki sisteminde iyi yanlarını listelerseniz sevinirim.
1
Alıntıyı görüntüle
Anakart: Asus Prime B450M-K II AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Anakart
2
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler bende onu alma düşüncesindeyim fakat asus dual 2060 a ısınma sorunu var diyorlar. Bilginiz var mı?Sistemlerin temel özellikler aynı zaten ben sinerji olanı alırdım
5600XT sistemlere de bakabilirsiniz bu fiyata
2 sistemde alınmaz hocam.Teşekkürler bende onu alma düşüncesindeyim fakat asus dual 2060 a ısınma sorunu var diyorlar. Bilginiz var mı?
Teşekkürler. Gamepower tercih etmiyorum. Qp adlı sitedeki sistem güzelmiş değerlendireceğim.Bu sistemi almak istersen işlemci 3600 yapAquarius 7A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 7A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
https://www.qp.com.tr/qp-super-r5-3600-16-gb-rtx-2060s-8gb-480-gb-ssd-oyun-bilgisayari bunu almak istersen (daha iyi)
Ssd iptal et https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...bu480gs25r-2-5-sata-3-0-fiyati,517632087.html bunu al. Yerinde olsam 2.yi alırdım. Ama ssd kronik sorunlu o yüzden iptal et dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 sistemde alınmaz hocam.
Gamepower nerde hocam hiçbir sitede gamepower yok. QP dekini alıcaksanız sitedeki ssd ile almayın onu çıkarın kronik sorunlu. Attığım ssd alın.Teşekkürler. Gamepower tercih etmiyorum. Qp adlı sitedeki sistem güzelmiş değerlendireceğim.
Game power değil dark mış. Qp sitesini beğendim sistemi alacağımız sırada özelleştirme kısmına isteğe özel parça ekleyebiliyorlarmış.Gamepower nerde hocam hiçbir sitede gamepower yok. QP dekini alıcaksanız sitedeki ssd ile almayın onu çıkarın kronik sorunlu. Attığım ssd alın.
Psu dark değil hocam merak etmeyin. Zalman.Game power değil dark mış. Qp sitesini beğendim sistemi alacağımız sırada özelleştirme kısmına isteğe özel parça ekleyebiliyorlarmış.