Hocam ssd konusunda pek bilgiye sahip değilim de bu okuma yazma hızı indirmeleri vb. ciddi manada etkliliyor mu? Mesela şuan bende 2000 okuma yazmalı ssd var. Ben bu önerdiğin ssd'lerden herhangi birine geçersem gözle görülür fark gözlemler miyim?
Ekstra depolama için kullanacak ve sürekli veri aktarımı yapmıyorsan üst düzey okuma/yazma hızları çok fark yaratmaz.Hocam ssd konusunda pek bilgiye sahip değilim de bu okuma yazma hızı indirmeleri vb. ciddi manada etkliliyor mu? Mesela şuan bende 2000 okuma yazmalı ssd var. Ben bu önerdiğin ssd'lerden herhangi birine geçersem gözle görülür fark gözlemler miyim?
Şuan kullandığım M2 yerine takacağım. Teşekkür ederim.Ekstra depolama için kullanacak ve sürekli veri aktarımı yapmıyorsan üst düzey okuma/yazma hızları çok fark yaratmaz.
2TB en uygun ve f/p en yüksek veri yazma garantisi olanı alabilirsin.
Sormayı unuttum, anakarta uyumsuz olma durumu var mıdır? B460M-A Pro var bende.Ekstra depolama için kullanacak ve sürekli veri aktarımı yapmıyorsan üst düzey okuma/yazma hızları çok fark yaratmaz.
2TB en uygun ve f/p en yüksek veri yazma garantisi olanı alabilirsin.
Sistem kuracaksan o zaman buna bakabilirsin, indirim falan denk gelirse farklı model de olabilir ama şu an için bu en makul.Şuan kullandığım M2 yerine takacağım. Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sormayı unuttum, anakarta uyumsuz olma durumu var mıdır? B460M-A Pro var bende.
Sıkıntı olmaz, veri yoluna göre MAX hızları alırsın.Şuan kullandığım M2 yerine takacağım. Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sormayı unuttum, anakarta uyumsuz olma durumu var mıdır? B460M-A Pro var bende.