Neler Yeni

2 Top arasındaki fark nedir?

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
İki topta iç sahalar için uygun. Eğer dış sahalarda oynamayı düşünüyorsan Decathlon da toplar var onlarda çok güzel toplar. Parana yazık edersin. Bu toplar dış sahada oynadığın zaman hemen eskir. Profesyonel liglerde oynayan arkadaşlarım var (bgl tb2l) onlar bile böyle toplar kullanmıyor. Ama hoşuna gittiyse ucuz olan topu alabilirsin ama kesinlikle pahalı olan topu alma.
Hocam zaten outdoor olmasını o yüzden istedim. Bizim sitedeki basket sahası o kadar tozlu taşlı falan değil abddeki tarzı düşünebilirsiniz. Spalding aldık 7 yıl kullandık elden tamamıyla kayıyor. Kaliteli outdoor alıp el yapışkanlığıjın gitmemesini istiyorum

Hyperr30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Enes Öztürk
Hocam zaten outdoor olmasını o yüzden istedim. Bizim sitedeki basket sahası o kadar tozlu taşlı falan değil abddeki tarzı düşünebilirsiniz. Spalding aldık 7 yıl kullandık elden tamamıyla kayıyor. Kaliteli outdoor alıp el yapışkanlığıjın gitmemesini istiyorum
7 yıl zaten basketbol topu için çok uzun bi süre ben şu ana kadar 10 yıl içinde 6-7 top patlattım en uzunu Decathlondan aldığım dayandı. 7 yıl dayanabilliyorsa istediğin topu alabilirsin.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
7 yıl zaten basketbol topu için çok uzun bi süre ben şu ana kadar 10 yıl içinde 6-7 top patlattım en uzunu Decathlondan aldığım dayandı. 7 yıl dayanabilliyorsa istediğin topu alabilirsin.
Hocam spalding vardı hali hazırda. İçi patlak ama şişirince 1 saat götürüyo. 10 yılı oldu hala oynasak oynarız ama gripleri çok kötü elden kayıyor. O yüzden sağlam bir şey almak istiyorum patlatmayız biz kolay kolay

Top Bottom