OUHasan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 4,281
Ya ailesi cenazesine bile katılmadı çocuğun. 2023 yılındayız lan. Millattan sonra 2023 yılındayız. 4. YY'da Arabistan'da değil. Bu nedir ya ağlamak istiyorum. Ben bunu polise, mahkemeye teslim edilmesine dayanamıyorum. Ya abi ben nasıl baba olacağım. 2 yaşındaki bir -çocuk bile değil lan çocuk bile değil- bebeğe bunu yapan bir yerde nasıl kızımı tek başına dışarı çıkmasına katlanacağım? Nasıl güveneceğim? Sinirden titriyorum. Ölmek bile ödül olur buna. Sırf forumdayım diye şu an küfredemiyorum. Derisini canlı canlı yüzeceksin. Üstüne tuz biber serpip güneşin ortasında bırakacaksın. Bu da yetmez lan. Üstüne hortumlarla döveceksin. Adam pardon yaratık ölmek için yalvaracak sen bu yalvaran halinden daha çok gaza gelip daha çok vuracaksın. Ama öldürmeyeceksin. Cehennemi burada yaşatacaksın...
Yeter lan yeter. Medeniyet beklemiyorum sizden ama lütfen sadece 19. YY'a gelin bari. Bu kadar geriden takip etmeyin.
Yeter lan yeter. Medeniyet beklemiyorum sizden ama lütfen sadece 19. YY'a gelin bari. Bu kadar geriden takip etmeyin.