Neler Yeni

2 yıllık okumak mantıklı mı?

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
Merhaba arkadaşlar 12.sınıf olarak bu seneki yks'ye sağlık sorunları nedeniyle çalışamadım pek tyt 30 civarı falan net yapıyorum matematik hiç yok kalan süreçte de 4 yıllık yetişmez gibi 2 yıllık bölüm okumak mantıklı mı sizce?

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Kutay
Merhaba arkadaşlar 12.sınıf olarak bu seneki yks'ye sağlık sorunları nedeniyle çalışamadım pek tyt 30 civarı falan net yapıyorum matematik hiç yok kalan süreçte de 4 yıllık yetişmez gibi 2 yıllık bölüm okumak mantıklı mı sizce?
2 yıllık çok mantıksız , 2 seneden 4 seneye dikey geçiş de kalkıyor zaten. arkanda aile desteğin var ise mezuna bırak , 1 seneden çok şey kaybetmezsin ama 2 sene boşa üniversite okuduğunda o atladığın 1 senenin değerini daha iyi anlarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Yuzarsef
2 yıllık ne okuyacağına bağlı kardom. Ve çalışmana ama bence değmez boşa para harcadığın ile kalırsın ben olsam mezuna kalırdım.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
ahmet çavdar
2 yıllık okuyacaksan oku ama bölümünü dikkatli seç, bölüm çok önemli. 2 yıllıkların %90 gereksiz oluyor boşuna vakit kaybı oluyor.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
sağlık için iş bulabilirsin, blp programcılığı veya siber güvenlik bölümüne bak derim veya analistik üzerine oku derim en azından garanti meslekler. Yoksa kendine göre seç

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağlık için iş bulabilirsin, blp programcılığı veya siber güvenlik bölümüne bak derim veya analistik üzerine oku derim en azından garanti meslekler. Yoksa kendine göre seç
Anestezi filan kafam da vardı ama o da sıkıntılı gibi

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Kesinlikle mantıklı değil. İki yılın sonunda meslek lisesi okumuş öğrencinin çok gerisinde kalarak mezun olacaksınız.

Top Bottom