Acer var 12700H 3050Ti seni götürür 16 GB ve ücretsiz upgrade edebilirsiniz teknik servisi arayarak 2x16 yapabiliyorsunuzSelam dostlar, arkadaşım hem üni hemde oyun amaçlı laptop arıyor. Bu bütçeye önerinix ne olur? Şimdiden teşekkürler.
Hocam o bütçede 3060 li varsa daha iyi olur, 3050 ti vram olayı yüzünden çok darliyor.Acer var 12700H 3050Ti seni götürür 16 GB ve ücretsiz upgrade edebilirsiniz teknik servisi arayarak 2x16 yapabiliyorsunuz
O bütçede 3060li var ama indirimle arada sırada düşüyor hani işlemcisi kötü birdeHocam o bütçede 3060 li varsa daha iyi olur, 3050 ti vram olayı yüzünden çok darliyor.
Evet bende bundan bahsediyorum ama render için değilse bence gereksiz 3060 çünkü masaüstü ile aynı tdp değerine ulaşamıyor yüke giremiyor laptoplarEn mantıklı bu var şimdilik hacım
Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 11400H-16Gb-512Gb Ssd-17.3inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 11400H-16Gb-512Gb Ssd-17.3inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bende Acer almayı düşünüyorum belki monstere dönebilirim ama şuan bi iade işlemi var onu halletmeye çalışıyorumSelam dostlar, arkadaşım hem üni hemde oyun amaçlı laptop arıyor. Bu bütçeye önerinix ne olur? Şimdiden teşekkürler.
Hocam bu pc maxp mi maxQ muEn mantıklı bu var şimdilik hacım
Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 11400H-16Gb-512Gb Ssd-17.3inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 11400H-16Gb-512Gb Ssd-17.3inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
3050 laptop alınmamalı hayırO bütçede 3060li var ama indirimle arada sırada düşüyor hani işlemcisi kötü birde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet bende bundan bahsediyorum ama render için değilse bence gereksiz 3060 çünkü masaüstü ile aynı tdp değerine ulaşamıyor yüke giremiyor laptoplar
95W tdp değeri var maxQ degil p de degilHocam bu pc maxp mi maxQ mu
Hocam bütçeyi çok aşıyor maalesef.Şuan indirim'de buda alınabilir.
Asus Tuf Gaming A15 6.Nesil Ryzen 7 İşlrmcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Tuf Gaming A15 6.Nesil Ryzen 7 İşlrmcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming A15 6.Nesil Ryzen 7 İşlrmcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Tuf Gaming A15 6.Nesil Ryzen 7 İşlrmcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
monster alma bak birkere dost sözü dinleO bütçede 3060li var ama indirimle arada sırada düşüyor hani işlemcisi kötü birde
Evet bende bundan bahsediyorum ama render için değilse bence gereksiz 3060 çünkü masaüstü ile aynı tdp değerine ulaşamıyor yüke giremiyor laptoplar
Bende Acer almayı düşünüyorum belki monstere dönebilirim ama şuan bi iade işlemi var onu halletmeye çalışıyorum
Dostum Tulpar v20.4 bu bütçede alınabilrcek en iyi cihazlardandır. Isınma sorunu yok ekranı kalite en önemlisi ise Maxp 3060 varmonster alma bak birkere dost sözü dinle