- Konu Sahibi Konu Sahibi
70-80 arasında 2k fiyat farkı var biliyorsun değilmiBen olsam 5600x alırdım işlemçiyi artan parayla rtx 3080 e yükseltirdim Ekran kartını
70-80 arasında 2k fiyat farkı var biliyorsun değilmiBen olsam 5600x alırdım işlemçiyi artan parayla rtx 3080 e yükseltirdim Ekran kartını
O fiyat a 1k daha ekleyebilir belki tavsiye ettim sadece80-90 arasında 2k fiyat farkı var biliyorsun değilmi![]()
tavsiyen için teşekkür ederim ama işlemciyede önem vermelisin her şey ekran kartı demek değilO fiyat a 1k daha ekleyebilir belki tavsiye ettim sadece
neresi saçma adam belirtmemiş ve pc topluyorum demiş monitör pc parçası mı çevre birimi miSorduğun soru çok saçmaydı.
Adamı çıldırtırsınız. Seninle uğraşmıyacağım. Buna ayırıcağım zamanla bir sürü kişiye yardım ederim.neresi saçma adam belirtmemiş ve PC topluyorum demiş monitör PC parçası mı çevre birimi mi
iyi tamam knk ben de bu arkadaşa yardım edeceğimAdamı çıldırtırsınız. Seninle uğraşmıyacağım. Buna ayırıcağım zamanla bir sürü kişiye yardım ederim.
hocam çok saçma tartışıyorsunuzneresi saçma adam belirtmemiş ve PC topluyorum demiş monitör PC parçası mı çevre birimi mi
bu sisteme yakışmaz o bütçedeki monitörler ama 144hz 1 ıps va panel monitör oalınhocam çok saçma tartışıyorsunuzbence gayet mantıklı bir soruydu tartışmanıza gerek yok üstüne bin daha ekler 2 bine bir monitör alırım herhalde. Sen monitörde önerebilir misin ucuz ama gerçekten sağlam kaliteli güzel bir şey
anakartı düşürmeyi tercih etmiyorum ama PSU önerini aklımda tutucağım. Herhangi bir model monitör önerin varmıdır?knk ekran kartı gamerock al psu için bütçe kısıtlıysa high power 800w x570f yerine b550 tomahawk tercih edin
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu sisteme yakışmaz o bütçedeki monitörler ama 144hz 1 ıps va panel monitör oalın
mnsi asus aoc samsung alın gamepower gamebooster falan bulaşmayınanakartı düşürmeyi tercih etmiyorum ama PSU önerini aklımda tutucağım. Herhangi bir model monitör önerin varmıdır?
monster aryound çıkmış 240hz 1ms 27inc curved ve fiyatı 2000 gerçekten şaşırtıcı derecede ucuz sence alınır mı? ?knk ekran kartı gamerock al psu için bütçe kısıtlıysa high power 800w x570f yerine b550 tomahawk tercih edin
bu sisteme yakışmaz o bütçedeki monitörler ama 144hz 1 ıps va panel monitör oalın
pek düşürmek olmaz x570lerin çoğu aynı performansı veriyoranakartı düşürmeyi tercih etmiyorum ama PSU önerini aklımda tutucağım. Herhangi bir model monitör önerin varmıdır?
marka basılmış diye biliyorummonster aryound çıkmış 240hz 1ms 27inc curved ve fiyatı 2000 gerçekten şaşırtıcı derecede ucuz sence alınır mı? ?
marka basılmış ne demek oluyor ?pek düşürmek olmaz x570lerin çoğu aynı performansı veriyor
marka basılmış diye biliyorum