gurkanayaz6
80+
Hmmbence pek bir fırsat değil
konu tutmayınca uplama çabaları
Ne gibi riskleri var mesela ? Ben 5 yıllık laptop bataryası pillerinden kendim yaptım ve 1 senedir kullanıyorum.Powerbank konusunda dikkatli olun. Uyduruk 'markalara' güvenmeyin. Çok riskli cihazlar.
Konuyu açan kişiyi engellediğim için görmedim konuyu.🔥İndirim - Mcdodo Mc-4351 Dijital Ekranlı 20.000 Mah Powerbank 349TL
İndirim sepette premium şart. https://app.hb.biz/nVy7tXNdSOIuforum.donanimarsivi.com
konusuda açıldı bu güzelde işte bedava parasına alasım var bi hesap daha bulup 250 tlciğe fln
Bu ankerin geri toplattığı model değil mi ben mi yanlış biliyorum
Riskleri şu ki , kullandıkları piller dandik ise yanma, patlama riski var. Durduk yere pilleri şişen powebank gördüm ben. Diğer taraftan kullanılan elektronik de dandik olabilir. Ne kadar 'temiz' voltaj / amper veriyor biliyor muyuz? Binlerce lira verip aldığınız ürünleri 'şak' diye ne idüğü belirsiz cihazlar ile şarj etmeyin.Ne gibi riskleri var mesela ? Ben 5 yıllık laptop bataryası pillerinden kendim yaptım ve 1 senedir kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu açan kişiyi engellediğim için görmedim konuyu.
Anladım hocam fakat powerbanklarda 18650 pil oluyor diye biliyorum. Ben bunların şiştiğini ne gördüm ne duydum.Riskleri şu ki , kullandıkları piller dandik ise yanma, patlama riski var. Durduk yere pilleri şişen powebank gördüm ben. Diğer taraftan kullanılan elektronik de dandik olabilir. Ne kadar 'temiz' voltaj / amper veriyor biliyor muyuz? Binlerce lira verip aldığınız ürünleri 'şak' diye ne idüğü belirsiz cihazlar ile şarj etmeyin.
Bazılarında "yassı" pil var, baya da şişiyor. Memlekete izine gitmiştim, antrede çekmecede vardı böyle , çok da kullanmam ama şarjlı dururdu. Balon gibi şişmiş, iyi ki alev alıp yangın falan çıkarmadı.Anladım hocam fakat powerbanklarda 18650 pil oluyor diye biliyorum. Ben bunların şiştiğini ne gördüm ne duydum.