20.000₺ ile Bilgisayarımı upgrade edeceğim tavsiye arıyorum

B650 f/p model arıyorum işlemci 7800x3d alıcam ram corsair 30cl 6000mhz 32gb alıcam birde m2bakıyorum güzel bir tane biraz bütçeyi arttırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

atx arıyorsan 12 faz aşağısı anakartı ben önermem

atx arıyorsan 12 faz aşağısı anakartı ben önermem
Gen 5 m2 kullanabileceğim bir anakart arıyorum

Gen 5 m2 kullanabileceğim bir anakart arıyorum
Kanka g5 m2 istiyorsan zaten b850 almak zorundasın g5 zorunluluğu b850 de var eğer 300-400gb dosyaları m2 ler arası taşımıyacaksan veya çok yüksek boyutlu dosyalarla işin yoksa youtuber felan değilsen g5 gereksiz g4 üst segment bir m2 alacan onlarda 3.2k dan felan başlıyor zaten keşke attığım anakartlara baktıktan sonra g5 m2 istiyorum desen zaten attığım b850 de var

Kanka g5 m2 istiyorsan zaten b850 almak zorundasın g5 zorunluluğu b850 de var eğer 300-400gb dosyaları m2 ler arası taşımıyacaksan veya çok yüksek boyutlu dosyalarla işin yoksa youtuber felan değilsen g5 gereksiz g4 üst segment bir m2 alacan onlarda 3.2k dan felan başlıyor zaten keşke attığım anakartlara baktıktan sonra g5 m2 istiyorum desen zaten attığım b850 de var
Kusura bakma anlamıyorum da ben

Colorful BATTLE-AX B850M-PLUS WIFI V14 6800mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart

bunu öneriyorsan bunu alıcam fiyatı da makul geldi sorun çıkartmaz dimi bana ram olarak da corsair cl 30 6000mhz olanı kullanıcam

Sorun çıkarmaz kullanan çok var colorful serisini yine bir konu açarsın bakalım
Peki bana m2 olarak ne önerirsin reis dedin ya pce 5 e gerek yok başka üst kalite alsan da olur fazla bir şey yapmıyorsan diye

2TB MI 1 tb mi istiyorsun

bunlar üst segment akakçeden en ucuzlarına baktım

bende bu var 2tb olsun g4 orta segment fiyatıda ucuz dram yok ama teknoloji olarak arayı kapatıyor

bende bu var 2tb olsun g4 orta segment fiyatıda ucuz dram yok ama teknoloji olarak arayı kapatıyor
https://www.epey.com/sabit-disk/kingston-a2000-sa2000m8-500g.html Çok farkı olur öu güncelde bu var

2TB MI 1 tb mi istiyorsun

bunlar üst segment akakçeden en ucuzlarına baktım
Xpg daha tercih edilebilir gibi duruyor

güncelde bu varsa bunu kullan zaten şuan m2 varsa m2 masrafı yapmana gerek yok
Hm fark yaratmayacaksa almam evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383