Neler Yeni

20-21.000-TL Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

B0LLD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emre
Herkese selamlar,
Arkadaşlar monitör dahil 20-21.000 civarında bir sistem ihtiyacım var. Hem single hem de multiplayer oyunlar oynayacağım. Monitör olarak 144 Hz, IPS panel bir ürün düşünüyorum ancak tavsiyelere de açığım. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum, herkese saygılar, teşekkürler ve hayırlı ramazanlar diliyorum.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
sıfır mı

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,976
İsim
kilan embappe
Anakartı B660M-K, işlemciyi de dilersen 13400F yapabilirsin aradaki farka değer...

B0LLD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartı B660M-K, işlemciyi de dilersen 13400F yapabilirsin aradaki farka değer...

Tavsiye için teşekkürler üstadım ancak AMD ekran kartı beni tedirgin ediyor, bu güne kadar hiç kullanmadım ayrıca DLSS olmadığı için performans olarak da ne kadar iyi olur bilemiyorum.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,976
İsim
kilan embappe
Tavsiye için teşekkürler üstadım ancak AMD ekran kartı beni tedirgin ediyor, bu güne kadar hiç kullanmadım ayrıca DLSS olmadığı için performans olarak da ne kadar iyi olur bilemiyorum.
AMD ekran kartlarını amacın saf oyunsa rahatlıkla tercih edeblirsin ve AMD nin de FSR teklonojisi var ve FSR 3.0 çıkınca büyük ihtimal RX 6000 e de gelecek, ama nvidia DLSS 3.0 ı RTX 3000 e getirmedi...

B0LLD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emre
AMD ekran kartlarını amacın saf oyunsa rahatlıkla tercih edeblirsin ve AMD nin de FSR teklonojisi var ve FSR 3.0 çıkınca büyük ihtimal RX 6000 e de gelecek, ama nvidia DLSS 3.0 ı RTX 3000 e getirmedi...
Üstadım bildiğim kadarıyla yazılım olarak AMD çok geriden geliyor. Ben alıp pişman olmak istemiyorum, evet amacım oyun oynamak ama DLSS destekleyen oyun sayısı daha fazla değil midir? AMD yazılımlarını oyun geliştiricilere satmak konusunda ne yazık ki NVIDIA kadar başarılı değil. Bir kere alacağım bu nedenle pişmanlık duymak istemiyorum.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,976
İsim
kilan embappe
Üstadım bildiğim kadarıyla yazılım olarak AMD çok geriden geliyor. Ben alıp pişman olmak istemiyorum, evet amacım oyun oynamak ama DLSS destekleyen oyun sayısı daha fazla değil midir? AMD yazılımlarını oyun geliştiricilere satmak konusunda ne yazık ki NVIDIA kadar başarılı değil. Bir kere alacağım bu nedenle pişmanlık duymak istemiyorum.
AMD yazılım konusunda gerien geliyorDU, yazılımları iyileşti RX 6000 serisinde üzellikle üst modellerde sorun yaşanan kart sayısını azalttılar. Ve FSR teklonojisi yakında yaygınlaşacak oyun geliştiricileri bu teklonojileri neden kullanmak istemesin ki? Oyunlarının oynanabilirliliğini artttıracak bir teklonoji bu.

B0LLD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emre
AMD yazılım konusunda gerien geliyorDU, yazılımları iyileşti RX 6000 serisinde üzellikle üst modellerde sorun yaşanan kart sayısını azalttılar. Ve FSR teklonojisi yakında yaygınlaşacak oyun geliştiricileri bu teklonojileri neden kullanmak istemesin ki? Oyunlarının oynanabilirliliğini artttıracak bir teklonoji bu.
Hocam NVDIA tarafında bu fiyatlara 3060 var, 6700 XT ile de aralarında ciddi performans farkı var. Gerçekten çok kararsız kaldım.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,976
İsim
kilan embappe
Top Bottom