.Ardaa
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 571
Lütfen önceki yazdıklarımıda okuyunhocam o kadar da ısınan bir model değil abartmayalım lütfen 4070 super bu zaten 90 dereceye çıkacak hali yok.

Lütfen önceki yazdıklarımıda okuyunhocam o kadar da ısınan bir model değil abartmayalım lütfen 4070 super bu zaten 90 dereceye çıkacak hali yok.
hocam eldeki bu bende alsın istemem tabiLütfen önceki yazdıklarımıda okuyunartı olarak daha serin birkart alabılecekken neden bunu alsın?
attığım sistem daha ucuz ve daha kaliteli ekran kartıda palit.hocam eldeki bu bende alsın istemem tabi![]()
Hocam size sin-erjidekini önerdim onu alın içinde soğutucuda mevcut gayet yeterli.@ardaakahs biraz araştırınca 7500F'in stok soğutucusunun pek iyi olmadığını gördüm. Sıvı soğutma eklemek istesem hangisi eklemem daha mantıklı olur? f/p olarak
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıvı soğutmaya o kadar para vermek yerine şunu yaparsan daha mantıklı olur dediğin bir şey var mı?
dark freezer x123 duo al soğutucu@ardaakahs biraz araştırınca 7500F'in stok soğutucusunun pek iyi olmadığını gördüm. Sıvı soğutma eklemek istesem hangisi eklemem daha mantıklı olur? f/p olarak
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıvı soğutmaya o kadar para vermek yerine şunu yaparsan daha mantıklı olur dediğin bir şey var mı?
Hocam gamegaraj'da 6 ay taksit peşin fiyatına satılıyor, sin-erjide böyle bir şey yok gamegaraj tercih sebebim bu yüzden.Hocam size sin-erjidekini önerdim onu alın içinde soğutucuda mevcut gayet yeterli.
peerless assassin 120 se white seçin soğutucu oalrak oazman.Hocam gamegaraj'da 6 ay taksit peşin fiyatına satılıyor, sin-erjide böyle bir şey yok gamegaraj tercih sebebim bu yüzden.
demonte gönderilir diyor kasaya sığmama durumu var mıdır hocam?peerless assassin 120 se white seçin soğutucu oalrak oazman.
hayır hocam sığar sıgmıyacak şeyleri oraya katmazlar siz kendiniz takcaksınız.demonte gönderilir diyor kasaya sığmama durumu var mıdır hocam?
Hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız içinhayır hocam sığar sıgmıyacak şeyleri oraya katmazlar siz kendiniz takcaksınız.
6 Vade farksız gamegarajdaki bazı sistemler var fakat birebir aynı sistemlerden 4-5k daha pahalıdır.peşin fiyatına 12 taksit yapan bir site biliyorsan yazar mısın![]()