4K ya da 2K monitor Tavsiyesi.

szroel

80+
Reaksiyon skoru
16
Selamlar arkadaşlar , öncelikle bugüne kadar bu forumda her konuda destek olduunz ve bilgisayarımı aldım çok teşekkürler.
Şimdi elimde 144hz 1ms monitor var ancak oyunlarda vs bi tık upgrade gerekiyor gibi hissediyrum.
2K ya da 4K , en fiyat performans önerilerinize ihtiyacım var.
RYZEN 7 7800X3D ve 4070 Superli bir bilgisayarım var , bu donanıma en uygun 2K Diyorlar ancak 4K dada performans olarak yeterli olduğu videoları izldim.
Eğer mümkün ise 27inç olarak bir bilgisayar arıyorum.
ESporcu yada aktif olarak fps oyunu oynayan biri değilim , naraka , apex gibi online oyunlara akşamları birkaç saat oynuyorum.
Bütçe maksimum 10k.
(Sanırım 10k ya 4k monitor yok , 4k olayı iptal olabilir)

Önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler.

Bu sistem 2k sistemi tavsiyem 2k alman 4k biraz aşırı kaçabilir

Selamlar arkadaşlar , öncelikle bugüne kadar bu forumda her konuda destek olduunz ve bilgisayarımı aldım çok teşekkürler.
Şimdi elimde 144hz 1ms monitor var ancak oyunlarda vs bi tık upgrade gerekiyor gibi hissediyrum.
RYZEN 7 7800X3D ve 4070 Superli bir bilgisayarım var , bu donanıma en uygun 2K Diyorlar ancak 4K dada performans olarak yeterli olduğu videoları izldim.
ESporcu yada aktif olarak fps oyunu oynayan biri değilim , naraka , apex gibi online oyunlara akşamları birkaç saat oynuyorum.
Bütçe maksimum 10k.

Asus TUF Gaming VG27AQM1A olabilir hocam ama fiyati biraz esnetmeniz gerekir

Bütçe maksimum 10k.

2K alın 4070 süper ile 4k şu an kullanırsınız ama ileride kullanamazsınız yeterli gelmeyecektir bu sefer de fps kaybı yaşarsınız monitör elinizde kalır. Çözünürlük düşürmek de işe yaramıyor 4k monitörü 2k ya çekince pixeller uymuyor görüntü bozuluyor o kartın gideri 2k dır bir de 10k fiyata eli yüzü düzgün 144hz 4k monitör bulamazsınız hocam.

kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wiewsonic vx2780j-2k al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,655
Üyeler
184,478
Son üye