Neler Yeni

Çözüldü✓ 27inç üstü fiyat performans monitör tavsiyesi

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Alper Uğurcan
Philips 27M2N5500 ve Lenovo R27QE kullanmış ardından G6 G65B'ye geçmiş biri olarak renk doygunluğu o monitörler ile aynı, kontrasti daha iyi olduğu için IPSteki siyahlar siyah değilmiş dedirtti
Genel olarak sıralarsan hangisi 1. 2. olur?

BYG/

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ferhat baygeldi
aynı şeyi sorucaktım bende

Asus ROG Strix OLED XG27ACDNG alınır mı ?​

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mig 29
Madem herkes açtığım konunun altında monitör konuşmaya devam etmiş, ben de aldığım monitörle ilgili yorumlarımı paylaşmak isterim. Ek sorular olursa da seve seve yardımcı olurum. Monitörü yaklaşık 2 haftadır aktif olarak günde minimum 6-7 saat kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Renkler, yenileme hızı, monitör modları, yönetim paneli… Kısacası aklınıza gelebilecek her şey benim için mükemmel.

Tek eksi yönü, curved (kavisli) olmaması. Ancak zaten IPS panel bir monitörün curved olması mümkün değilmiş; bunu da buradan bir arkadaş sayesinde öğrenmiştim. 9400 TL’ye aldıktan kısa bir süre sonra fiyatının 14.000 TL seviyelerine çıkması da ayrıca bir şans oldu. Benim gibi, tabiri caizse “büyük seven” arkadaşlara kesinlikle öneririm.

Edit: Fiyatı tekrar kontrol ettim, şu anda 9.999 TL’ye düşmüş. Bu fiyata kesinlikle alınabilecek bir ürün olduğunu düşünüyorum.

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Kerem Eldes
Va panel renkleri kesin üzer mi yani beni
renk üzmez ips kadar güzel veremez ama kontrostı olede daha yakındır ips den
Mesaj otomatik birleştirildi:

philips ve lenovo'dan memnun kaldınız mı ?
lenovo kullanıyorum gayet memnunum 6k ya almıştım şu an 7. Eğer bütçe yoksa alınabilecek en iyi monitör ama hepsiburada ile 1-2 kez değişim yapmayı göze almak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mig 29
renk üzmez ips kadar güzel veremez ama kontrostı olede daha yakındır ips den
Mesaj otomatik birleştirildi:

lenovo kullanıyorum gayet memnunum 6k ya almıştım şu an 7. Eğer bütçe yoksa alınabilecek en iyi monitör ama hepsiburada ile 1-2 kez değişim yapmayı göze almak lazım
Renkleri kesinlike üzmedi aksine güldürdü, eski 27 inç monitörümü dikey koyup ikinci monitör olarak kullanmaya devam ediyorum ve aradaki kalite farkı çok göze batmasa da tabiiki 2k msi olan ana monitörüm çok daha iyi geliyor göze

SadeceYorumcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
lenovo ile philipsi kıyaslamanız tuhaf.philips 5500 ü bir denerseniz renk kalitesini anlarsınız.oyunlara girdiğinizde doğadaki çimenler bile öyle güzel tonda ki; kaliteli hdr yi aratmaz.yeşiller yemyeşil,kırmızılar kıpkırmızı,morlar mosmor.450 nit dediğine aldırmayın.philipsin 350 niti ondan daha parlak.kalite farkı.ama 2k lenovo hepsiburadadaki fiyatı ile tam f-p bunu inkar edemem.daha f-p si james donkeyin 2k monitörü.en son 5700 civarıydı.teknik özellikleri bakımndan kağıt üsütnde lenovodan geri gözükebilir.pivotta yok JD monitörde.ama renk kalitesi çok iyi.

waleur5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berkay
lenovo ile philipsi kıyaslamanız tuhaf.philips 5500 ü bir denerseniz renk kalitesini anlarsınız.oyunlara girdiğinizde doğadaki çimenler bile öyle güzel tonda ki; kaliteli hdr yi aratmaz.yeşiller yemyeşil,kırmızılar kıpkırmızı,morlar mosmor.450 nit dediğine aldırmayın.philipsin 350 niti ondan daha parlak.kalite farkı.ama 2k lenovo hepsiburadadaki fiyatı ile tam f-p bunu inkar edemem.daha f-p si james donkeyin 2k monitörü.en son 5700 civarıydı.teknik özellikleri bakımndan kağıt üsütnde lenovodan geri gözükebilir.pivotta yok JD monitörde.ama renk kalitesi çok iyi.
msi G272QPF E2 nasıl peki

Top Bottom