QRuder
80+ Silver
yukardaki acerle nasıl kıyaslayabiliyorsun bunuBen olsam bunu alırdım
yukardaki acerle nasıl kıyaslayabiliyorsun bunuBen olsam bunu alırdım
Lenovo markası soğutma ve malzeme kalitesi açısından şimdiye kadar gördüğüm markalar arasında genele olarak iyi o yüzden lenevi yi tercih ederdim performans farkı olsada kalite bakımından Lenovo tercih ederimyukardaki acerle nasıl kıyaslayabiliyorsun bunu
kaliteli değil ki , soğutması da iyi değil ayrıca hava çıkış kanalları iyi değil bazı modelleri hele , gusma emojisiLenovo markası soğutma ve malzeme kalitesi açısından şimdiye kadar gördüğüm markalar arasında genele olarak iyi o yüzden lenevi yi tercih ederdim performans farkı olsada kalite bakımından Lenovo tercih ederim
Ben Google ın yalancısıyımkaliteli değil ki , soğutması da iyi değil ayrıca hava çıkış kanalları iyi değil bazı modelleri hele , gusma emojisi
Ben Google ın yalancısıyım
aha lan başladıaga o 25lik acer çok daha iyi, ama dün akşam kısa süreli indirimle 23e saatılar geceyi bekle bugün yarın belki bidaha girer
Şimdi ikna oldum haklısın reis
Hocam şaka yapıyor olmalısınızCASPER Excalibur G870.1245-DF60X-B Intel Core i5-12450H 32GB RAM 1TB SSD 6 GB RTX 3060 Freedos Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CASPER Excalibur G870.1245-DF60X-B Intel Core i5-12450H 32GB RAM 1TB SSD 6 GB RTX 3060 Freedos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
https://www.trendyol.com/acer/nitro...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.19.4 buyrun hocam20 -23 bin TL'ye alınacak fiyat performans laptop