20-23 Bin TL'ye Sistem Önerisi

Umarim istedin gibi olur kral.
bir kac olayi degistirmen hakimindesin.
yani tek bunlara dikkat et.
PSU+ cpu+ anakart.
dediklerimi rica etsem aklinda bulundur.
Ekran kart baska markada olur. Lakin chip en az rtx 2080 super olsun.

kasa ve fan olaylara sana birakiyorum
Çok sağolasın hocam değerli önerilerin için.

Merhaba arkadaşlar,
Böyle bir bilgisayar isteme amacım; hem yazılım(render işlemleri gerekebiliyor) ve hem de oyun için iyi bir bilgisayar toplamak istiyorum. Piyasa da gezinirken çok kararsız kaldım. Sizlerinde önerisini bekliyorum.
2080ti abartı mı kaçar bilemiyorum. Ayrıca AMD-intel arasında da kararsız kaldım. Bu fiyatlara alabileceğim en iyi sistem nasıldır? Sizlerin düşünceleri nelerdir?

https://www.itopya.com/kendinemuzis...-ddr4-1tb-nvm-ssd-2tb-disk-gaming-bilgisayar/ bu ürüne 9900k işlemci ile değiştirerek almayı planlıyordum. Bu ürün hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Şimdiden teşekkür ederim.
Bence RTX 3000 serisini ve Ryzen 4000 serisini bekle. Eylülde ikisi de çıkacak ve RTX 3060'ın bile 2080 performansı vereceği söyleniyor.
R7 4700x
RTX 3070S ya da bütçe kalırsa daha üstü bir ekran kartı
4K da monitör çekersiniz on numara sistem olur

Bence RTX 3000 serisini ve Ryzen 4000 serisini bekle. Eylülde ikisi de çıkacak ve RTX 3060'ın bile 2080 performansı vereceği söyleniyor.
R7 4700x
Rtx 3060 > rtx 2070 super seviyede
Rtx 3070> rtx 2080 super seviyede.

Bekleyebiliyorsanız RTX3xxx+Zen3 ü bekleyin.

R7 4700x
Öneriniz için teşekkür ederim hocam. 1 ay beklemek zor değil o yüzden beklemeyi düşünüyorum.

Bekleyebiliyorsanız RTX3xxx+Zen3 ü bekleyin.
Öneriniz için teşekkür ederim hocam. Zen 3 mimarisinin çıkış tarihi biraz muallakta gibi ama bakalım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bur parçalar gayet iyi.
Valla şu amd-intel arasında kalmak beni çok yordu :D Tavsiyeniz için teşekkür ederim gerçekten güzel parçalar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,249
Üyeler
191,570
Son üye
alptmcn
Geri