20-25 k hazır sistem arıyorum oyunlarda güzel fps alabilceğim pişman etmeyecek önerilerinize açığım.
dehşethocam amd islemcilerden cok anlamıyorum ryzen 5 7500f iyi midir?
Kasayı THERMALTAKE yaptığınız sürece çok deli bir sistem. RAMPAGE PSU suna güven olmazAMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Nasıl yani ? Emin misin ? Sitede var gösteriyor.bu sistemde ekran kartı stoğu yok
Tam da alacaktım bende yaNasıl yani ? Emin misin ? Sitede var gösteriyor.
ödeme adımında bitti olarak gösteriyorNasıl yani ? Emin misin ? Sitede var gösteriyor.
Geri stoklara eklenecek mi ? Bir bilgin var mı ?ödeme adımında bitti olarak gösteriyor
malesef , yarın tekrar deneyin istersenizGeri stoklara eklenecek mi ? Bir bilgin var mı ?
peşin fiyatına 3 taksit olan sistemi bak derim hocam 12bin tl ye geliyo aylık20-25 k hazır sistem arıyorum oyunlarda güzel fps alabilceğim pişman etmeyecek önerilerinize açığım.
hocam msi ventus serisi kötü diyolar çok ısınıyo diyeKasayı THERMALTAKE yaptığınız sürece çok deli bir sistem. RAMPAGE PSU suna güven olmaz