25k civarı hazır sistem önerebilir misiniz?
biri ddr5 sistem biri dd4 sistem ddr5 alırsan ileride yükseltme şansın olur ve artık ddr4 ler bitti senin kararın ama alıcaksan ddr5 alman daha mantıklıhttps://www.itopya.com/kuark-vilis-...g-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-r_h26735 bu sistem kasayı vento yapsam ssd yi 1tb yapsam daha mantıklı degilmi işlemciler arasında fazla performans farkı yok diye biliyorum
Hocam ben de alacağım agi ssd markasını ilk defa duyuyorum, sorun olmaz dimi? Bi de güç kaynağı olarak biftenix 500w var, onun yerine msi 550w alınır mı?SSD 1 TB yap güç kaynağı bitfenix yap al ama işlemci ısınıyor bütçen varsa işlemci fanı alırsın yoksa idarelik kullan ilerde alırsın![]()
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Bende bu sistemi aldım SSD iyi okuma yazma değerlerini veriyor PSU yu bilmiyorum ama iyidir muhtemelen sorun olmaz MSI yapabilirsin ben aldığımda deep cool pf 550 vardı o yok şuanHocam ben de alacağımda agi ssd markasını ilk defa duyuyorum, sorun olmaz dimi? Bi de güç kaynağı olarak biftenix 500w var, onun yerine msi 550w alınır mı?
ilerde yükseltmek istesem harici ekran kartı alsam nerdeyse 0 sistem fiyatına yani bu sistemi alıp 3-4 yıl kullnamıp satmak mantıklı olmazmıbiri ddr5 sistem biri dd4 sistem ddr5 alırsan ileride yükseltme şansın olur ve artık ddr4 ler bitti senin kararın ama alıcaksan ddr5 alman daha mantıklı
İlerde ddr4 sistemlerin fiyatı düşer bence mantıklı olmazilerde yükseltmek istesem harici ekran kartı alsam nerdeyse 0 sistem fiyatına yani bu sistemi alıp 3-4 yıl kullnamıp satmak mantıklı olmazmı
1 senedir deniyor bu ben henüz bir düşüş görmedim 1-2 sene sonra düşmesi ztn etkilemez beni hem kur farkı hem zamanİlerde ddr4 sistemlerin fiyatı düşer bence mantıklı olmaz
Hocam AGİ SSD hakkında fazlasıyla kötü yorum var. HDD alsan daha mantıklı diye yorumları gördüm, sorun yaşatmasın? kararsız kaldımBende bu sistemi aldım SSD iyi okuma yazma değerlerini veriyor PSU yu bilmiyorum ama iyidir muhtemelen sorun olmaz MSI yapabilirsin ben aldığımda deep cool pf 550 vardı o yok şuan