25k Hazır sistem önerisi

SSD 1 TB yap güç kaynağı bitfenix yap al ama işlemci ısınıyor bütçen varsa işlemci fanı alırsın yoksa idarelik kullan ilerde alırsın
Hocam ben de alacağım agi ssd markasını ilk defa duyuyorum, sorun olmaz dimi? Bi de güç kaynağı olarak biftenix 500w var, onun yerine msi 550w alınır mı?

Hocam ben de alacağımda agi ssd markasını ilk defa duyuyorum, sorun olmaz dimi? Bi de güç kaynağı olarak biftenix 500w var, onun yerine msi 550w alınır mı?
Bende bu sistemi aldım SSD iyi okuma yazma değerlerini veriyor PSU yu bilmiyorum ama iyidir muhtemelen sorun olmaz MSI yapabilirsin ben aldığımda deep cool pf 550 vardı o yok şuan

biri ddr5 sistem biri dd4 sistem ddr5 alırsan ileride yükseltme şansın olur ve artık ddr4 ler bitti senin kararın ama alıcaksan ddr5 alman daha mantıklı
ilerde yükseltmek istesem harici ekran kartı alsam nerdeyse 0 sistem fiyatına yani bu sistemi alıp 3-4 yıl kullnamıp satmak mantıklı olmazmı

Bende bu sistemi aldım SSD iyi okuma yazma değerlerini veriyor PSU yu bilmiyorum ama iyidir muhtemelen sorun olmaz MSI yapabilirsin ben aldığımda deep cool pf 550 vardı o yok şuan
Hocam AGİ SSD hakkında fazlasıyla kötü yorum var. HDD alsan daha mantıklı diye yorumları gördüm, sorun yaşatmasın? kararsız kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada peşin fiyatıyla 12 ay taksit arasında 9k fark varmış. Sanırım almayacağım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,662
Üyeler
174,599
Son üye
Mimar_DraculaNecmi
Geri