Neler Yeni

20 bin lira leptop oneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mustafa

El-Turco

80+ Bronze
Bu arada ben 11.nesil iletmiştm victus 12.nesil ona da bakabilirsin ama tabii bütçen dahilindeyse hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben kendim olsam alırım bende biraz rog fanboyluk var sadece içime sinmeyen işlemcisi olurdu r7 4 olması biraz sinmezdi ama inan bu bilgisayar için gayet iyi biraz kullanıcı yorumlarına bakmanı öneririm ama uzun vadede durumu nedir ısınıyor mu fazlaca biliyorsun ryzen işlemciler sıcağı sever :D

Ama bence bunu kesinlikle incele derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mustafa
Bu arada ben 11.nesil iletmiştm victus 12.nesil ona da bakabilirsin ama tabii bütçen dahilindeyse hocam

Hocam ben kendim olsam alırım bende biraz rog fanboyluk var sadece içime sinmeyen işlemcisi olurdu r7 4 olması biraz sinmezdi ama inan bu bilgisayar için gayet iyi biraz kullanıcı yorumlarına bakmanı öneririm ama uzun vadede durumu nedir ısınıyor mu fazlaca biliyorsun ryzen işlemciler sıcağı sever :D
anladım son bı karar sonrası hp dogru gıdıyorum gıbı :)

Ama bence bunu kesinlikle incele derim
hocam ben sunu dsunuyorum https://www.trendyol.com/hp/6g0f1ea...-305734735?boutiqueId=613496&utm_source=share

El-Turco

80+ Bronze
i5 12 daha iyidir r5 6600h a göre ama uçuk bi fark yok yani 2-3fps oynuyor testlerde gördüğüm kadarıyla karar tamamen senin içine sineni al arada 2k fark olsa da bütçen yeterli sonuçta

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mustafa
i5 12 daha iyidir r5 6600h a göre ama uçuk bi fark yok yani 2-3fps oynuyor testlerde gördüğüm kadarıyla karar tamamen senin içine sineni al arada 2k fark olsa da bütçen yeterli sonuçta
haklısınız hocam almısken en iyisini almak hep en iyi

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru