Neler Yeni

Çözüldü✓ 20 bin TL Bütçe ile Az ısınan laptop Önerisi

Grimper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Necati Özeken
Bütçe
20000
Bir dostum max 20 bin tl harcayabileceğini ve bu fiyata güzel bir laptop bulup bulamayacağını bana sordu bende piyasa araştırması yaptıktan sonra aklıma bir çok soru takıldı. Bu konuyu buraya taşıyarak buradaki bilgili kişilerden destek almanın daha iyi olabileceği kanaatine vardım,
Önermeyi düşündğüm laptop

sizin önerileriniz ve bu laptop hakkındaki görüşleriniz nedir?

Sizce çok ısınır mı ?

soul

80+ Silver
Bir dostum max 20 bin TL harcayabileceğini ve bu fiyata güzel bir laptop bulup bulamayacağını bana sordu bende piyasa araştırması yaptıktan sonra aklıma bir çok soru takıldı. Bu konuyu buraya taşıyarak buradaki bilgili kişilerden destek almanın daha iyi olabileceği kanaatine vardım,

Sizce çok ısınır mı ?
SOBA

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Grimper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Necati Özeken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Can...

80+ Platinum
Bir dostum max 20 bin TL harcayabileceğini ve bu fiyata güzel bir laptop bulup bulamayacağını bana sordu bende piyasa araştırması yaptıktan sonra aklıma bir çok soru takıldı. Bu konuyu buraya taşıyarak buradaki bilgili kişilerden destek almanın daha iyi olabileceği kanaatine vardım,

Sizce çok ısınır mı ?
az ısınan demişsin kendin doğal gazsız odayı ısıtacak pc atmışsın fdglkdg

Grimper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Necati Özeken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
az ısınan demişsin kendin doğal gazsız odayı ısıtacak pc atmışsın fdglkdg
Yeni çıkan bir laptop olduğu için daha önceki tüm serilerinde ısınmadan şikayet alıyorlardı bu sorunu çözmüşlerdir diye düşündüm :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Samet Durden

Sizce çok ısınır mı ?
hocam az ısınananı napacaksın hazır kışta geliyor odanı ısıtırsın ama eğer istemiyorsan ısınmasını vakumlu soğutucular var onlardan al bu leptop altına koyulanlar hiç bir şeye yaramıyor

Can...

80+ Platinum
Yeni çıkan bir laptop olduğu için daha önceki tüm serilerinde ısınmadan şikayet alıyorlardı bu sorunu çözmüşlerdir diye düşündüm :D
alakası yok arkadaşımda i5 11. nesil rtx 3050ti olan model var oda da 2 excalibur bırde o monster var gerek yok kalorifere ısıtıyor bizi cam açıyoruz o biçim fdkfjhdfg

Grimper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Necati Özeken

Bunun hakkındaki araştırmalar yaptım biraz ve anlaşılan o ki monster kaloriferlerine göre daha iyi bir seviyede fiyat performans olarakta 3060'ın gücü ortada teşekkürler ilginize <3

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
Top Bottom