20 Bin TL Bütçe ile İpad + Kalem Önerisi İstiyorum.

Reaksiyon skoru
111
Pozitif teknoloji gibi yerlere baktiğimde ipad 10.nesili 14 ila 20k bandına kadar görebiliyorum hepsindeki farkları anlayamıyorum şahsen. 3500tl kaleme vereceğimi göz önünde bulundurursak yaklaşık 16.5 civarı gibi bir bütçem kalıyor. Bazı tablet modellerinde ise 20w adaptör dahil vs diyor. Sitenin linkini bırakıyorum "https://www.pt.com.tr/ipad-10-nesil" . Başka güvenilir site var ise ordan da önerebilirsiniz önümdeki 1 ay çalışıp alacağım. Amacım apple ekosistemini de tamamlamak ondan dolayı ipad seçiyorum.

İpad 11 128Gb 15.5k fiyatıyla geliyor. Bu konu hakkında düşünceniz nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun vs oynamayacağım okul ve ders notlarımı tutmak gibi işlerde kullanacağım uzun süre boyunca.

İPad 11 al çünkü iPad 10 baz şekil 64gb kullanımda üzebilir iPad 11 128 gb ile başlıyor ve 2 nesil daha yeni +2gb ram bide fiyat farkı çok az

İPad 11 al çünkü iPad 10 baz şekil 64gb kullanımda üzebilir iPad 11 128 gb ile başlıyor ve 2 nesil daha yeni +2gb ram bide fiyat farkı çok az
Hocam ipad 11 de lamine edilmemiş ekran muhabbeti konusunda düşüncelerin nedir bazı kullanıcılar ekranın plastik gibi hissettirdiğini vs söylüyor bunun yanında ipad 10.nesilden çok daha iyi bir tablet sizce buna değer mi bu konuda

Hocam ipad 11 de lamine edilmemiş ekran muhabbeti konusunda düşüncelerin nedir bazı kullanıcılar ekranın plastik gibi hissettirdiğini vs söylüyor bunun yanında ipad 10.nesilden çok daha iyi bir tablet sizce buna değer mi bu konuda
Düz iPadlerde lamine ekran yok . Bence rahatsız etmez zaten kaliteli sadece güneş altında parlama yapar iPad 11 ile arasındaki fark sadece gb farkı olsa bile verilecek bir miktar

Geri