Neler Yeni

20 Bin TL ile Mining

Merhabalar bu aralar mining konuları çok arttı bende biraz araştırdım. Kimisi mantıklı kimisi mantıksız, zararlı çıkarsın demiş. Tek ekran kartıyla veya 2 3 ekran kartıyla zararlı çıkılabilir ya da yapmaya değmez denilmiş peki 20 bin TL gibi bir bütçeyle mining yapılması mantıklı mı? Mining ile ilgili çok bir bilgim yok başlamadan önce kârlı mı kârsız mı onu araştırmak istedim. Bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim. Konu doğru yerde mi tam bilmiyorum yanlış yerdeyse kusura bakmayın. Birde daha önceden mining yapanlar varsa yazarsa iletişime geçip bilgi almak istiyorum.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Merhabalar bu aralar mining konuları çok arttı bende biraz araştırdım. Kimisi mantıklı kimisi mantıksız, zararlı çıkarsın demiş. Tek ekran kartıyla veya 2 3 ekran kartıyla zararlı çıkılabilir ya da yapmaya değmez denilmiş peki 20 bin TL gibi bir bütçeyle mining yapılması mantıklı mı? Mining ile ilgili çok bir bilgim yok başlamadan önce kârlı mı kârsız mı onu araştırmak istedim. Bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim. Konu doğru yerde mi tam bilmiyorum yanlış yerdeyse kusura bakmayın. Birde daha önceden mining yapanlar varsa yazarsa iletişime geçip bilgi almak istiyorum.
O bütçeyle araştırmalar yapıp, al-sat yapmak daha karlı olur bence

• Konu Sahibi Konu Sahibi
O bütçeyle araştırmalar yapıp, al-sat yapmak daha karlı olur bence
Öylede yapılabilir bu bütçeyle daha da farklı yatırımlar yapılabilir ama ilk başta bu bütçeyle mining işine başlayıp sonra üstüne ekleyerek devam etmek de kârlı olmaz mı?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Dün bende sordum:
Benim de 20k bütçem var. 6 kartlık bir rig açılabilir aslında. Kâr da getiriyor ama yönetilir mi ethereum'a bir şey olur mu, teknik bilgi vs. biraz karışık araştırmadayım bende.

lawlian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Melih
Instagram
melihcan.u
umarim yardimci olur

Bu konuda açıkladım. Önermiyorum.
Bütçeden dolayı mı önermiyorsunuz? Bütçe artsa 30 - 40 bin civarına tavsiye eder misiniz? Risk her işte var bunda da olacak tabii ama kâr etme olasılığımda yüksek gibi görünüyor. 20 - 30 bin TL ile bu işe girip sonra kâr durumunda 3 4 ay içinde yeni riglerde kurulur. Siz genel olarak mining işini mi önermiyorsunuz yoksa bu bütçede miningi mi önermiyorsunuz? Bunlar haricinde bir sorunla karşılaştığımda çözebilecek düzeye geldiğimde bu işe başlarım zaten. Başlamadan önce baya detaylı bir araştırma yaparım. Bunlar haricinde mining genel olarak mantıklı mı mantıksız mı?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bütçeden dolayı mı önermiyorsunuz? Bütçe artsa 30 - 40 bin civarına tavsiye eder misiniz? Risk her işte var bunda da olacak tabii ama kâr etme olasılığımda yüksek gibi görünüyor. 20 - 30 bin TL ile bu işe girip sonra kâr durumunda 3 4 ay içinde yeni riglerde kurulur. Siz genel olarak mining işini mi önermiyorsunuz yoksa bu bütçede miningi mi önermiyorsunuz? Bunlar haricinde bir sorunla karşılaştığımda çözebilecek düzeye geldiğimde bu işe başlarım zaten. Başlamadan önce baya detaylı bir araştırma yaparım. Bunlar haricinde mining genel olarak mantıklı mı mantıksız mı?
yAni hocam tek rtx 3080 ayda ortalama şu kurda 1500-1800TL kâr getiriyor. Bence mantıklı.

umarim yardimci olur
Sizce 20 - 30 bin gibi bütçede hangi ekran kartları kullanılmalı? Birde buradaki yazdıklarıma da cevap verir misiniz?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
yAni hocam tek rtx 3080 ayda ortalama şu kurda 1500-1800TL kâr getiriyor. Bence mantıklı.

6 tane RX 580 2600 TL kâr getiriyor.

Top Bottom