Ya da pantolon cepleri (denendi ve başarılı olundu)15 20K parayı nereden buldun ayıptır sorması.
İki ihtimal var;
Ya geyta 5 deki gibi banka soydun.
Diğer ihtimal baban Arap Veliahtı.
Dedemlerin emekli maaşını mayning rige basarken ben olur gibiYok birikim. Benim değil ailenin.
Vram arızası verebilirler, çünkü o RX 4XX serisi 3-4 yıldır mining için kullanılan serilerden olur muhtemelenNasıl sorunlar mesela?
6 tane rx 580 8 gb alsam mesela? 2k'dan.Mesela kart hash değeri düşük olabilir, kart donanımsal sıkıntı verebilir, pek ihtimal değil ama ethereum dip yapabilir falan. 20K bana göre düşük bir miktar. 5 6K zaten kart harici donanımlara gidecek özellikle PSU. En iyi ihtimalden 10 kart alsan tabii 2.el olarak bunalr zaten yorulmuş kart olacak elinde patlama olsılığınıda hesaba kat. Biraz kötümser yaklaştım ama gerçek böyle malesef.
Açıkçası riskli bir iş, 2-3 ay sonra dip yapmaycağı ne malum? Bence o parayla al-sat yapmak daha mantıklı6 tane rx 580 8 gb alsam mesela? 2k'dan.
6 tane rx 580 8 gb alsam mesela? 2k'dan.
Ethereum un dibe çökmesi ihitmali ne?Alıntıyı görüntüle
Bence denemelik bir şey olur. İşi öğrenip al - sat yapmak çok daha yararına olur bence. Tabii al - sat daha riskli bir şey.
Bu arada unutma bu fiyat ETH 1300 dolarken ki fiyat. Düşebilir çıkabilir. Denemeni şahsen önermem mining. Senin kararın.
Tabii doğru ama hiç görmediğim bir is ve piyasa olduğundan tedirginim.Kardeşim düşünüyorsan yap. Bir şeyden para kazanan insanlar başkasına yaptırtmaz bunu unutma. Yapan bir çok insan var kar bırakmıyorsa onlar neden yapsın
Ethereum dibe çökse diğer coinlerin vay haline, ETH düşşe diğer çogu coin eş zamanlı olarak düşer genelde. ETH' nin dibe inmesi için çok zor ihtimal bu saatten sonra benim gözümde. Düşerse 750 900 civarı gelir gibi bence.Ethereum un dibe çökmesi ihitmali ne?
Ayrıca ethereum cokse başka alt coin e geçilemez mi?