Mining Rig Yönetmiş Var Mı? (Ethereum)

Teknik bilgin yoksa çok zorlanırsın bir hata karşısında.

Mesela kart hash değeri düşük olabilir, kart donanımsal sıkıntı verebilir, pek ihtimal değil ama ethereum dip yapabilir falan. 20K bana göre düşük bir miktar. 5 6K zaten kart harici donanımlara gidecek özellikle PSU. En iyi ihtimalden 10 kart alsan tabii 2.el olarak bunalr zaten yorulmuş kart olacak elinde patlama olsılığınıda hesaba kat. Biraz kötümser yaklaştım ama gerçek böyle malesef.

Mesela kart hash değeri düşük olabilir, kart donanımsal sıkıntı verebilir, pek ihtimal değil ama ethereum dip yapabilir falan. 20K bana göre düşük bir miktar. 5 6K zaten kart harici donanımlara gidecek özellikle PSU. En iyi ihtimalden 10 kart alsan tabii 2.el olarak bunalr zaten yorulmuş kart olacak elinde patlama olsılığınıda hesaba kat. Biraz kötümser yaklaştım ama gerçek böyle malesef.
6 tane rx 580 8 gb alsam mesela? 2k'dan.

6 tane rx 580 8 gb alsam mesela? 2k'dan.
1610299121176.png

Bence denemelik bir şey olur. İşi öğrenip al - sat yapmak çok daha yararına olur bence. Tabii al - sat daha riskli bir şey.
Bu arada unutma bu fiyat ETH 1300 dolarken ki fiyat. Düşebilir çıkabilir. Denemeni şahsen önermem mining. Senin kararın. :)

Alıntıyı görüntüle
Bence denemelik bir şey olur. İşi öğrenip al - sat yapmak çok daha yararına olur bence. Tabii al - sat daha riskli bir şey.
Bu arada unutma bu fiyat ETH 1300 dolarken ki fiyat. Düşebilir çıkabilir. Denemeni şahsen önermem mining. Senin kararın. :)
Ethereum un dibe çökmesi ihitmali ne?
Ayrıca ethereum cokse başka alt coin e geçilemez mi?

Kardeşim düşünüyorsan yap. Bir şeyden para kazanan insanlar başkasına yaptırtmaz bunu unutma. Yapan bir çok insan var kar bırakmıyorsa onlar neden yapsın

Kardeşim düşünüyorsan yap. Bir şeyden para kazanan insanlar başkasına yaptırtmaz bunu unutma. Yapan bir çok insan var kar bırakmıyorsa onlar neden yapsın
Tabii doğru ama hiç görmediğim bir is ve piyasa olduğundan tedirginim.

Ethereum un dibe çökmesi ihitmali ne?
Ayrıca ethereum cokse başka alt coin e geçilemez mi?
Ethereum dibe çökse diğer coinlerin vay haline, ETH düşşe diğer çogu coin eş zamanlı olarak düşer genelde. ETH' nin dibe inmesi için çok zor ihtimal bu saatten sonra benim gözümde. Düşerse 750 900 civarı gelir gibi bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Donanım bilgin varsa deneyebilirsin ama dediğim gibi uzman olmaması ve az bir bütçe olması yapmamak için yeterli nedenler bence. Sen bilirsin.

Geri