Neler Yeni

20 bin tl laptop telelfon tamir dükanı

tamirci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
tamrici1e3
lehım makinam hardisk ram bazı yedek parçalar var laptopla ilgili telelfonlar tabletler al yap sat yapıyorum 20 bine ufak tamir dükanı açılırmı en minumum kaç olur cevap vermisiniz

Basrii

80+ Bronze
lehım makinam hardisk ram bazı yedek parçalar var laptopla ilgili telelfonlar tabletler al yap sat yapıyorum 20 bine ufak tamir dükanı açılırmı en minumum kaç olur cevap vermisiniz
Yetkili servis filan olamazsın galiba, herhangi bir eğitimin varmı?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Sana gelecek çoğu kişi bilgisi az olan, küçük çocuğu korsan oyun indirmeye çalışırken bilgisayarı kullanılamaz hale getiren virüsten muzdarip kişiler olacak. 20 liraya format atarsın çoğu kişiye. Diğer durumlarda güzel paralar kazanabilirsin ama fahiş ücretler alırsan müşteri kaybedersin. Bu işin küçük büyük sermayesi yok, müşterinin sana getirdiği donanımsal soruna göre ürün siparişi yapmayı teklif ederek fiyat söylersin müşteriye.

tamirci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
tamrici1e3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana gelecek çoğu kişi bilgisi az olan, küçük çocuğu korsan oyun indirmeye çalışırken bilgisayarı kullanılamaz hale getiren virüsten muzdarip kişiler olacak. 20 liraya format atarsın çoğu kişiye. Diğer durumlarda güzel paralar kazanabilirsin ama fahiş ücretler alırsan müşteri kaybedersin. Bu işin küçük büyük sermayesi yok, müşterinin sana getirdiği donanımsal soruna göre ürün siparişi yapmayı teklif ederek fiyat söylersin müşteriye.
gerçek teşekür ederim tam istedigim cevap aynı o şekil yapcam işler büyüdkce kredi vesayre olabilir bazı insanalr tamircilgi farklı boyuta çekiyo 10000bin tl gibi rakam düşünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yetkili servis filan olamazsın galiba, herhangi bir eğitimin varmı?
egitim yok ama al yap sat tamir donaım degiştirme bakım yapmayı biliyır

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
1641223907394.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç