Yetkili servis filan olamazsın galiba, herhangi bir eğitimin varmı?lehım makinam hardisk ram bazı yedek parçalar var laptopla ilgili telelfonlar tabletler al yap sat yapıyorum 20 bine ufak tamir dükanı açılırmı en minumum kaç olur cevap vermisiniz
Sana gelecek çoğu kişi bilgisi az olan, küçük çocuğu korsan oyun indirmeye çalışırken bilgisayarı kullanılamaz hale getiren virüsten muzdarip kişiler olacak. 20 liraya format atarsın çoğu kişiye. Diğer durumlarda güzel paralar kazanabilirsin ama fahiş ücretler alırsan müşteri kaybedersin. Bu işin küçük büyük sermayesi yok, müşterinin sana getirdiği donanımsal soruna göre ürün siparişi yapmayı teklif ederek fiyat söylersin müşteriye.lehım makinam hardisk ram bazı yedek parçalar var laptopla ilgili telelfonlar tabletler al yap sat yapıyorum 20 bine ufak tamir dükanı açılırmı en minumum kaç olur cevap vermisiniz
gerçek teşekür ederim tam istedigim cevap aynı o şekil yapcam işler büyüdkce kredi vesayre olabilir bazı insanalr tamircilgi farklı boyuta çekiyo 10000bin tl gibi rakam düşünüyorSana gelecek çoğu kişi bilgisi az olan, küçük çocuğu korsan oyun indirmeye çalışırken bilgisayarı kullanılamaz hale getiren virüsten muzdarip kişiler olacak. 20 liraya format atarsın çoğu kişiye. Diğer durumlarda güzel paralar kazanabilirsin ama fahiş ücretler alırsan müşteri kaybedersin. Bu işin küçük büyük sermayesi yok, müşterinin sana getirdiği donanımsal soruna göre ürün siparişi yapmayı teklif ederek fiyat söylersin müşteriye.
egitim yok ama al yap sat tamir donaım degiştirme bakım yapmayı biliyırYetkili servis filan olamazsın galiba, herhangi bir eğitimin varmı?