Neler Yeni

Youtube 20 Günlük Youtube Kanalım Sizce Nasıl

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Arkadaşlar Selamlar Tam 20 Gündür Bu Kanalda İçerikler Üretiyorum 20 Güne Göre Sizce İçeriklerim Ve Abone Sayım Nasıl

Önerileriniz Var İse Alabilirim

Kanal Linki : https://www.youtube.com/@cengizelverdi

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Furkan Demirtaş
Lyrics içerikleri paylaşmaya devam edeceksen pek bir abone beklentin yoktur sanırsam diye düşünüyorum

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merak ettiğim için soruyorum para kazanma durumunuz varmı varsa ne kadar 2-3 TL bile olsa merak ediyorum
Hocam 4000 Saat İzlenme Ve 1000 Abone Olman Lazım Ve Videoların Minimum 8 Dk Ve İçeriklerinin Telifsiz Olması Lazım Ve Maalesef Bende Hiç Biri Yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lyrics içerikleri paylaşmaya devam edeceksen pek bir abone beklentin yoktur sanırsam diye düşünüyorum
https://www.youtube.com/@gizemkurt

Neden Olmasın :D

para kazanmak için belli şartları var galiba 1000 aboneyi geçmesi lazımdı
Evet

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Kürşat

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Gizemkurt gerçekten güzel bi kanal, hangi şarkıydı hatırlamıyorum ama dinlediğim bazı şarkıları oradan keşfetmiştim.
Evet Güzel İçerikleri Var Seviyorum Kendisini

Gizemkurt gerçekten güzel bi kanal, hangi şarkıydı hatırlamıyorum ama dinlediğim bazı şarkıları oradan keşfetmiştim.
Uzun Zamandır Sektörde Aynı Zamanda

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Furkan Demirtaş
Hocam 4000 Saat İzlenme Ve 1000 Abone Olman Lazım Ve Videoların Minimum 8 Dk Ve İçeriklerinin Telifsiz Olması Lazım Ve Maalesef Bende Hiç Biri Yok

https://www.youtube.com/@gizemkurt

Neden Olmasın :D

Evet
Lyrics paylaşıyorsun çünkü abone olacakları sebep yok adam şarkıyı aratıyor lyrics yazıyor yanına dinliyor.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Lyrics paylaşıyorsun çünkü abone olacakları sebep yok adam şarkıyı aratıyor lyrics yazıyor yanına dinliyor.
Tamam Kanka Öyle Diyorsun Ama Ekstra Çeviri Yapıyorum Ve Sde Dinlemektense Arkada Bi Akıcı Video İle Dinlemek Daha Güzel Ve Müzik Her Zaman Tutan Bir İçerik Oluyor Genel Kitleye Gööre Mesela İzleyicinin %60'ı Kadın Mesela Her Cinsiyetide Elinde Tutuyorsun Oyun Felan Çeksen Sadece Erkek Kitle Ve Pc Olan Kitle Olacak Ve Becerikli Yada Çok İyi Ekipmanların Olması Lazım Yada Diğerlerinden Farkın

Ve Sana Attığım Kanal Bence En Büyük Cevap Sana

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Furkan Demirtaş
Tamam Kanka Öyle Diyorsun Ama Ekstra Çeviri Yapıyorum Ve Sde Dinlemektense Arkada Bi Akıcı Video İle Dinlemek Daha Güzel Ve Müzik Her Zaman Tutan Bir İçerik Oluyor Genel Kitleye Gööre Mesela İzleyicinin %60'ı Kadın Mesela Her Cinsiyetide Elinde Tutuyorsun Oyun Felan Çeksen Sadece Erkek Kitle Ve Pc Olan Kitle Olacak Ve Becerikli Yada Çok İyi Ekipmanların Olması Lazım Yada Diğerlerinden Farkın

Ve Sana Attığım Kanal Bence En Büyük Cevap Sana
Dediğim gibi. 10 senedir bu işin içinde olan kanalı atıp buna göre yargı çıkarmak doğru olmaz hak verirsin ki. İstisnalar kaideyi bozmaz ;)

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Dediğim gibi. 10 senedir bu işin içinde olan kanalı atıp buna göre yargı çıkarmak doğru olmaz hak verirsin ki. İstisnalar kaideyi bozmaz ;)
7 Yıllık Kanal Ve Bunun Büyümesinin Sebebi Doğu Ve İstikrarlı Gitmek Bunu Sende Yaparsan Sende Orada Olursun Örnek Cs Çıktığından Beri Oynayan Hellian Tv Max 250 K Abone İken Valo Çekenler 1 Yılda 300 K Oluyor Yani Zamanla Değil Doğru İçerikle Oluyor :D

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Furkan Demirtaş
7 Yıllık Kanal Ve Bunun Büyümesinin Sebebi Doğu Ve İstikrarlı Gitmek Bunu Sende Yaparsan Sende Orada Olursun Örnek Cs Çıktığından Beri Oynayan Hellian Tv Max 250 K Abone İken Valo Çekenler 1 Yılda 300 K Oluyor Yani Zamanla Değil Doğru İçerikle Oluyor :D
Tamam dostum başarılar sana

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR