20 Tl KİTAP ÖNERİSİ !

Ratorest

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,453
Merhaba 20tl kitap önerisi istiyorum. Kitap okumaya yeni başladım o yüzden daha ne sevdiğime karar veremedim. Siz önerin ben aralarından seçerim şimdiden teşekkür ederim ve 8. sınıfım ona göre önerilerde bulunursunuz

Merhaba 20tl kitap önerisi istiyorum. Kitap okumaya yeni başladım o yüzden daha ne sevdiğime karar veremedim. Siz önerin ben aralarından seçerim şimdiden teşekkür ederim ve 8. sınıfım ona göre önerilerde bulunursunuz
Manga okuyabilirsin yada 1984 kitabını alabilirsin

açıkca pek kitap yazarları felan bilmem de ben assassin's creed'in kitabını okuyorum sarıyo 4 veya 5 kitabı olması lazım hepsi 450-500 sayfa falan

-dost kazanma ve insanları etkileme sanatı
-düşün ve zengin ol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açıkca pek kitap yazarları felan bilmem de ben assassin's creed'in kitabını okuyorum sarıyo 4 veya 5 kitabı olması lazım hepsi 450-500 sayfa falan
ilk3 veya 4 ünü bitirmiştim galiba beni sarmıştı

Ben kitap okuma alışkanlığıma Harry Potter ile başlamıştım hoşuma da gitmişti tüm seti 200 TL'ye falan bulabilirsin tahminimce.

Hayvan Çiftliği'ne bakabilirsin.Assassin's Creed oynadıysan Alamut Kalesi 'ne bakabilirsin.İnce Memed okuyabilirsin.

Geri