Neler Yeni

20 yaşındayım hiç sevgilim olmadı ve olmuyor, dalga konusu olmaya başladım

FurkanIIy

80+ Bronze
Bence ne sen şanssızsın ne de bi yerlerde yanlış yapıyorsun. Kendini kapaman mantıklı bir şey değil ama etrafta kız aramaya kalkmakta tamamen anlamsız olur. Yapacağın tek şey akışına bırakmak ama akışına bıraktığın sırada sende bi çaba göstermezsen sap gibi kalırsın. Sosyalleşmeye çalış yeni arkadaş ortamları yarat kendine boş boş gezme ya da eve kapanma bi amaç edin ve bu amaca uygun fikrini anlayan arkadaşlar bul. Sosyalleştikçe hayat karşına illaki birilerini çıkarır oradan da yürür gidersin. Ayrıca sırf biri seninle kız arkadaşın olmuyor diye dalga geçiyorsa aptalın tekidir uzaklaş öyle insanlardan.
Hocam çok çelişkili bir açıklama olmuş. Lütfen sen tavsiye verme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoşlantı muhabbetlerinden sonra ne zaman bi kıza açılsam defalarca reddedildim, umut verilip defalarca hüsrana uğradım, bu bana bakarmı diyipte defalarca da kaçırdım. Bunların sonucunda da bunların boş uğraş olduğunu ilerde olur ya herhalde, düşüncesine kapıldım. Fakat pekte olcak gibi görünmüyor, son 1 yıldır hiç bir kızla ne konuştum ne de selam verdim iyice kendimi kapadım. Bu durumu nasıl aşarım. İlla aşk hayatınında olması gerekmiyor karşı cinsten normal bir arkadaş bir dost da edinmek istiyor insan. Yolda el ele tutuşan çiftleri görünce de insan bi kıskanıyor ister istemez. Kendimde de bir sorun olduğunu düşünmüyorum. İyi kötü eli ayağı düzgün, müzik ve şiir gibi hobilerle uğraşan, çokta sosyal hayatı olmayan kendi halinde biriyim. Benmi şansızım yoksa, bi yerlerde yanlış yapıyor olabilirmiyim ?
Dostum, eğer yeterince boş vaktin varsa kulüplere veya kurslara katılabilirsin. Böyle yerler sosyalleşmek için çok iyi bir araçtır. Eğer üniversite okuyorsan, okulunda elbette vardır zaten böyle yerler. Neden hiç kız arkadaşım yok tarzı düşünceler insanı yer bitirir. Böyle düşünme. Senin gibi yüzlercesi var.

Bana göre, gençlik yılları karı kız peşinde koşarak geçmemeli. Kişisel gelişimini gözetmeli, kendine katabileceğin kadar çok şey katmalısın. Şahsen bir yaşıtın olarak ben öyle yapıyorum. Tabii ki sosyal bir çevre de lazımdır. İnsan sosyal bir canlıdır nihayetinde.
Reddedilme konusuna gelecek olursak; bu normal bir şeydir. benim gözlemlerime göre genç yaştaki kadınlar hep çıkarcı oluyor. Eğer paran yoksa, ortalamadan daha yakışıklı değilsen onun için sıfırsın. Ben de çözümü kendimden büyük insanlarla konuşmakta buldum. Mis gibi de ilerliyor, bir problem yok.
Velhasılıkelam, problemler için çözüm üret. Düşünerek kafanı yorma.

Son düzenleme:

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arif
Hocam çok çelişkili bir açıklama olmuş. Lütfen sen tavsiye verme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizin yazınızı da okudum ve gayet benimkine benzer olduğunu gördüm. Onuda geçtim az bişey okuduğunu anlayabilen adam bi çelişki olmadığını gayet açık olduğunu anlar. Tabii sizin gibilerine karışık gelebilir haklısınız. Bi dahakine senin için parantez açar yazarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz
Baba şu mevzulardan artık çok sıkıldım (ben de yaşadığım için) pataküte gir yapacak bişey yok olacağı varsa olur daha tanışmadan kendi egosu için reddeden çok karı var kendilerini ulaşılamaz sanıyorlar

FurkanIIy

80+ Bronze
Sizin yazınızı da okudum ve gayet benimkine benzer olduğunu gördüm. Onuda geçtim az bişey okuduğunu anlayabilen adam bi çelişki olmadığını gayet açık olduğunu anlar. Tabii sizin gibilerine karışık gelebilir haklısınız. Bi dahakine senin için parantez açar yazarım.
" Kendini kapaman mantıklı bir şey değil ama etrafta kız aramaya kalkmakta tamamen anlamsız olur. Yapacağın tek şey akışına bırakmak ama akışına bıraktığın sırada sende bi çaba göstermezsen sap gibi kalırsın." Demişsin. Bu iki cümle gayet saçma hocam. Hayırlı forumlar. :D

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arif
" Kendini kapaman mantıklı bir şey değil ama etrafta kız aramaya kalkmakta tamamen anlamsız olur. Yapacağın tek şey akışına bırakmak ama akışına bıraktığın sırada sende bi çaba göstermezsen sap gibi kalırsın." Demişsin. Bu iki cümle gayet saçma hocam. Hayırlı forumlar. :D
Yani ortayı bulmayı sadece biraz daha uzatarak anlatmışım güzel kardeşim. İsterse dünyanın en saçma cümlesi olsun neden bu kadar ilgilendin?

FurkanIIy

80+ Bronze
Yani ortayı bulmayı sadece biraz daha uzatarak anlatmışım güzel kardeşim. İsterse dünyanın en saçma cümlesi olsun neden bu kadar ilgilendin?
Ortayı bulmayı uzatarak anlatmak değil hocam, cümle kuramamışsın. Bir dahakine birine: "Tabii sizin gibilerine karışık gelebilir haklısınız. Bir dahakine senin için parantez açar yazarım." Demeden önce, cümle kurmayı öğren. Ha ayrıca, ilk cümlede "siz" diyerek hitap ederken, ikincisinde "sen" diyerek hitap etmişsin. Yine bir sıkıntı var. :D

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arif
Ortayı bulmayı uzatarak anlatmak değil hocam, cümle kuramamışsın. Bir dahakine birine: "Tabii sizin gibilerine karışık gelebilir haklısınız. Bir dahakine senin için parantez açar yazarım." Demeden önce, cümle kurmayı öğren. Ha ayrıca, ilk cümlede "siz" diyerek hitap ederken, ikincisinde "sen" diyerek hitap etmişsin. Yine bir sıkıntı var. :D
Tamam güzel kardeşim sende anlaşılan forumun yazım kılavuzusun teşekkür ederim uyarıların için bir dahakine daha dikkatli olur öyle cümle kurarım. Bu seferlik kusuruma bakma. Anlaştık mı?

FurkanIIy

80+ Bronze
Tamam güzel kardeşim sende anlaşılan forumun yazım kılavuzusun teşekkür ederim uyarıların için bir dahakine daha dikkatli olur öyle cümle kurarım. Bu seferlik kusuruma bakma. Anlaştık mı?
Bağlaç olan "de" ayrı yazılır. "yazım kılavuzusun"dan sonra en azından virgül koyman gerekirdi. Uyarılarımı dikkate almak yerine benimle dalga geçtiğin için ben teşekkür edemeyeceğim hocam. İyi forumlar. :D

Starlex

80+ Silver
Hoşlantı muhabbetlerinden sonra ne zaman bi kıza açılsam defalarca reddedildim, umut verilip defalarca hüsrana uğradım, bu bana bakarmı diyipte defalarca da kaçırdım. Bunların sonucunda da bunların boş uğraş olduğunu ilerde olur ya herhalde, düşüncesine kapıldım. Fakat pekte olcak gibi görünmüyor, son 1 yıldır hiç bir kızla ne konuştum ne de selam verdim iyice kendimi kapadım. Bu durumu nasıl aşarım. İlla aşk hayatınında olması gerekmiyor karşı cinsten normal bir arkadaş bir dost da edinmek istiyor insan. Yolda el ele tutuşan çiftleri görünce de insan bi kıskanıyor ister istemez. Kendimde de bir sorun olduğunu düşünmüyorum. İyi kötü eli ayağı düzgün, müzik ve şiir gibi hobilerle uğraşan, çokta sosyal hayatı olmayan kendi halinde biriyim. Benmi şansızım yoksa, bi yerlerde yanlış yapıyor olabilirmiyim ?
Kızlar bu aralar baltaya sap olamayan varoşlara bayılıyorlar veya baba parası yiyen tiplere sende sevgilin olmasa ölecenmi bırak olmasın akışa bırak

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Hocam aynı durumdayız ve çok sıkıldım bu durumdan ama anladığım bir şey varsa hayat bir şekilde karşına hiç beklemediğin bir anda birini çıkartabiliyor o yüzden sosyalleşmeye çalış yeni ortamlar yeni fırsatlar vs... klasik gelecek ama bu şekilde hayat yeniden yazılıyor gibi düşün olasılıklar artıyor.
kendim ne kadarını yapabiliyorum diye sorarsan orası meçhul ama sen yapabiliyorsan yap.

Top Bottom