FurkanIIy
80+ Bronze
Hocam çok çelişkili bir açıklama olmuş. Lütfen sen tavsiye verme.Bence ne sen şanssızsın ne de bi yerlerde yanlış yapıyorsun. Kendini kapaman mantıklı bir şey değil ama etrafta kız aramaya kalkmakta tamamen anlamsız olur. Yapacağın tek şey akışına bırakmak ama akışına bıraktığın sırada sende bi çaba göstermezsen sap gibi kalırsın. Sosyalleşmeye çalış yeni arkadaş ortamları yarat kendine boş boş gezme ya da eve kapanma bi amaç edin ve bu amaca uygun fikrini anlayan arkadaşlar bul. Sosyalleştikçe hayat karşına illaki birilerini çıkarır oradan da yürür gidersin. Ayrıca sırf biri seninle kız arkadaşın olmuyor diye dalga geçiyorsa aptalın tekidir uzaklaş öyle insanlardan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum, eğer yeterince boş vaktin varsa kulüplere veya kurslara katılabilirsin. Böyle yerler sosyalleşmek için çok iyi bir araçtır. Eğer üniversite okuyorsan, okulunda elbette vardır zaten böyle yerler. Neden hiç kız arkadaşım yok tarzı düşünceler insanı yer bitirir. Böyle düşünme. Senin gibi yüzlercesi var.Hoşlantı muhabbetlerinden sonra ne zaman bi kıza açılsam defalarca reddedildim, umut verilip defalarca hüsrana uğradım, bu bana bakarmı diyipte defalarca da kaçırdım. Bunların sonucunda da bunların boş uğraş olduğunu ilerde olur ya herhalde, düşüncesine kapıldım. Fakat pekte olcak gibi görünmüyor, son 1 yıldır hiç bir kızla ne konuştum ne de selam verdim iyice kendimi kapadım. Bu durumu nasıl aşarım. İlla aşk hayatınında olması gerekmiyor karşı cinsten normal bir arkadaş bir dost da edinmek istiyor insan. Yolda el ele tutuşan çiftleri görünce de insan bi kıskanıyor ister istemez. Kendimde de bir sorun olduğunu düşünmüyorum. İyi kötü eli ayağı düzgün, müzik ve şiir gibi hobilerle uğraşan, çokta sosyal hayatı olmayan kendi halinde biriyim. Benmi şansızım yoksa, bi yerlerde yanlış yapıyor olabilirmiyim ?
Bana göre, gençlik yılları karı kız peşinde koşarak geçmemeli. Kişisel gelişimini gözetmeli, kendine katabileceğin kadar çok şey katmalısın. Şahsen bir yaşıtın olarak ben öyle yapıyorum. Tabii ki sosyal bir çevre de lazımdır. İnsan sosyal bir canlıdır nihayetinde.
Reddedilme konusuna gelecek olursak; bu normal bir şeydir. benim gözlemlerime göre genç yaştaki kadınlar hep çıkarcı oluyor. Eğer paran yoksa, ortalamadan daha yakışıklı değilsen onun için sıfırsın. Ben de çözümü kendimden büyük insanlarla konuşmakta buldum. Mis gibi de ilerliyor, bir problem yok.
Velhasılıkelam, problemler için çözüm üret. Düşünerek kafanı yorma.
Son düzenleme: