Antonio Banderas The Secret Edt 100 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
kendisi sevdiğim bir parfüm ama hiç kullanmadım asdasfjlasfsadf amq bu kadar para hiç bi araya gelmedi parfüm alacağım zaman sadece watsons da birkaç fıs sıkmıştım baya hoşuma gitmişti eğer sıktığım oysa, çünkü o an sıktığım reyondaki 10-15 parfüm içinden tahmin ettim o olduğunu
pek parfüm almıyorum ara sıra watsonsa gratise uğrayıp iki üç fıs sıkıp çıkıyorum, bu güzel, gratiste orien reach for the sky var, citrus rush var onun kalıcılığı az gibi sıkıyorum dönüşte bidaha sıkıyorum çünkü
Ulric de Varens UDV parfümlerini öneririm özellikle gold-silver edition olanını 200 ün altındaydı sanırım. İyi ve sağlam bir paris parfümü. Rossmann da yada akakçeden bulabilirsin. Gold edition ın güzel kokusu vardı silver ı bilmiyorum ama oda iyidir.
Edt hafif olur edp ağır. Orjinal parfüm olsun istemiyorsan david walker 200tl bandında 100ml güzel parfümleri var kokuların da orjinlerine yakın oluyor. E-154 ve E-155 denedim birisi eros digeride sauvege'in dolması orjinallerini kullanıyorum suan cok cok yakın diyemesemde dolmalar arasında en iyisi diyebilirim. İstersen bak david walker'a, internete david walker orinalleri yazinca hangi kod hangi parfumse gosteriyor.