benim gamepad iyi ama çakma o yüzden millet almıyor ama kutusu dışında her şeyi aynısoru başlıktaki gibi çok rekabetçi oyunlar için kullanmayacağım genelde hikayeli oyunlar ve fifa olacak .
soru başlıktaki gibi çok rekabetçi oyunlar için kullanmayacağım genelde hikayeli oyunlar ve fifa olacak .
pc için kullanacağım
hocam bu orijinal mi yani tuşlar olarakbenim gamepad iyi ama çakma o yüzden millet almıyor ama kutusu dışında her şeyi aynı
logitech gamepad vardı indirim beklersen alabilirsin
benim aldığım satıcı
teşekkürler hocam bakacağım birben bunu aldım hocam 3 hafta önce full dark souls ve dead cells takıldım hiç sıkıntı yaratmadı bana tek sıkıntısı şansıma sanırım sol tetik tuşu bir tık daha yumuşak daha hafif basılıyor sağa göre garip kaçıyor ama çok küçük fark hepsinde olur mu emin değilim ama karşılaştıgım tek sıkıntı bu önerir miyim yani şuanlık memnunum![]()
Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar 360 Kablolu Oyun Kolu (pc Ve 360 Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam tuşların orijinal olup olmadığını bilmiyorum ama orijinal kol sahibi arkadaşım denedi sony etiketinide görünce orijinal dedihocam bu orijinal mi yani tuşlar olarak
f310 eski geliyor f710 indirime girerse alayım o zamanhocam tuşların orijinal olup olmadığını bilmiyorum ama orijinal kol sahibi arkadaşım denedi sony etiketinide görünce orijinal dedi
tek titreşim motorundan gitti o yüzden logitech al
tamamdır hocam banada tasarım çok eski geliyorf310 eski geliyor f710 indirime girerse alayım o zaman
hocam genelde xbox çakma kollar sevmiyolar işte r2 l2 tuşlarında yay yokmuş vs.Bütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsiniz.![]()
XBOX 360 PC KABLOLU KOL GAMEPAD CONTROLLER OYUN KOLU Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XBOX 360 PC KABLOLU KOL GAMEPAD CONTROLLER OYUN KOLU fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XBOX 360 PC KABLOLU KOL GAMEPAD CONTROLLER OYUN KOLU özelliklerini incele, 249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam bazıları hepsiburadada falan çakma ürün falan yazmış burası güvenillir midir![]()
XBOX 360 PC KABLOLU KOL GAMEPAD CONTROLLER OYUN KOLU Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
XBOX 360 PC KABLOLU KOL GAMEPAD CONTROLLER OYUN KOLU arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
orijinal 360 konsol bulman imkansız hocamhocam bazıları hepsiburadada falan çakma ürün falan yazmış burası güvenillir midir