Yardım 200-250 TL Gamepad önerisi

Knnmw

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,430
soru başlıktaki gibi çok rekabetçi oyunlar için kullanmayacağım genelde hikayeli oyunlar ve fifa olacak .
pc için kullanacağım

+bende bakıyodum pc fifa için

soru başlıktaki gibi çok rekabetçi oyunlar için kullanmayacağım genelde hikayeli oyunlar ve fifa olacak .
pc için kullanacağım
ben bunu aldım hocam 3 hafta önce full dark souls ve dead cells takıldım hiç sıkıntı yaratmadı bana tek sıkıntısı şansıma sanırım sol tetik tuşu bir tık daha yumuşak daha hafif basılıyor sağa göre garip kaçıyor ama çok küçük fark hepsinde olur mu emin değilim ama karşılaştıgım tek sıkıntı bu önerir miyim yani şuanlık memnunum

benim gamepad iyi ama çakma o yüzden millet almıyor ama kutusu dışında her şeyi aynı
logitech gamepad vardı indirim beklersen alabilirsin
benim aldığım satıcı
hocam bu orijinal mi yani tuşlar olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bunu aldım hocam 3 hafta önce full dark souls ve dead cells takıldım hiç sıkıntı yaratmadı bana tek sıkıntısı şansıma sanırım sol tetik tuşu bir tık daha yumuşak daha hafif basılıyor sağa göre garip kaçıyor ama çok küçük fark hepsinde olur mu emin değilim ama karşılaştıgım tek sıkıntı bu önerir miyim yani şuanlık memnunum
teşekkürler hocam bakacağım bir

hocam bu orijinal mi yani tuşlar olarak
hocam tuşların orijinal olup olmadığını bilmiyorum ama orijinal kol sahibi arkadaşım denedi sony etiketinide görünce orijinal dedi
tek titreşim motorundan gitti o yüzden logitech al

hocam tuşların orijinal olup olmadığını bilmiyorum ama orijinal kol sahibi arkadaşım denedi sony etiketinide görünce orijinal dedi
tek titreşim motorundan gitti o yüzden logitech al
f310 eski geliyor f710 indirime girerse alayım o zaman

Bütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsiniz.

Bütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsiniz.
hocam genelde xbox çakma kollar sevmiyolar işte r2 l2 tuşlarında yay yokmuş vs.

www.akakce.com

XBOX 360 PC KABLOLU KOL GAMEPAD CONTROLLER OYUN KOLU Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

XBOX 360 PC KABLOLU KOL GAMEPAD CONTROLLER OYUN KOLU arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
hocam bazıları hepsiburadada falan çakma ürün falan yazmış burası güvenillir midir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,455
Üyeler
189,268
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri